» www.samasebou.sk/chudnutie-na-po...

Chudnutie na pokračovanie

Najproblémovejšia partia každej z nás žien – bruško, vôbec nieje taká nepolepšiteľná. Stačí vedieť, ako na to! Prísnymi diétami, či prehnaným športovaním svoju figúru síce ovplyvníme. No buď je to na úkor nášho zdravia, alebo sa neželané tvary objavia hneď, keď so zmeneným životným štýlom sekneme. My Vám poradíme, ako na to.

1. Ráno ráno ráničko…

..keď vychádza slniečko, šupnime si citrónovú šťavu. Naštartujeme si metabolizmus, menej toho zjeme a sme pripravení nášmu brušnému tuku zasadiť ďalšie údery počas dňa.

Citrónová voda

2. Kysuca Kysuca…

..studená vodička. Keď sa ťa napijem, nebolí ma hlavička, ale schudnem. Pred každým jedlom si doprajte pohár vlažnej vody. Pite aj počas dňa, keď necítite smäd. Tri litre vody denne vám prečistia organizmus, rýchlejšie sa zbavíte toxínov a ani nebudete vedieť ako, vaše porcie sa razom zmenšia.

3. Cukor jedla, kávu pila…

..a pritom aj poriadne pribrala. Sacharidy sú hlavným nepriateľom žien, ktoré chcú schudnúť no nevedia sa vzdať rannej kávičky (s cigaretkou môžeme chudnutie rovno odložiť na ďalší deň). Ovocím sa zásobme doobeda, ak si nevieme odpustiť sladké maškrtenie, skúsme ho aspoň obmedziť na 1 sladkosť denne. Ak to stihneme do 15:00, naše telo sa s prebytočným cukrom aj ľahšie popasuje.

4. Do hory ma poslali…

..sekeru mi nedali. Vy sa vyberte do hory s čím/kýmkoľvek, len sa rozhýbte. Pohyb na čerstvom vzduchu fungoval na telá našich babiek, ktoré fitlopty či činky nepoznali, a aké boli šumné! Do svojho nabitého programu si vyhraďte aspoň 3x do týždňa čas pre seba. Choďte von, neseďte, neriešte ,nevybavujte. Schudnete a vyčistíte si hlavu zároveň.

5. Čierne oči choďte spať…

..a to najlepšie pred polnocou. Je síce pekné vyhovárať sa na nočnú prácu či „žúrovanie“ po ťažkom týždni, nech sme psychicky nastavení ostať hore do 4 rána, nášmu metabolizmu to nevysvetlíme. Ten sa riadi doslova podľa „slnečných hodín“, a zákusok či pizza zjedená o 11 večer sa trávenia dočká až ráno. Teda, tá jej časť, ktorá sa počas noci neuloží do tukových zásob.

Naše staré mamy vedeli ako na to. Mali k dispozícií viac času a museli vykonávať aj fyzické práce. Neunavujte len svoje prsty na klávesnici a mozog. Rýchlejšie budete pracovať aj menej zdravotných problémov Vás čaká, keď sa rozhýbete. Zmestíte sa do menšej konfekčnej veľkosti. Partnerovi sa máme páčiť zvnútra… no schudnime ešte tento rok, a to kvôli sebe, nie kvôli ostatným. Aby sme boli krajšie, zdravšie a usmievavejšie.

 Návod
Komentuj
 fotka
mm47  12. 10. 2014 20:26
bohate stačí tá fyz. aktivita , ale problém je v tom , že v dnešnej dobe si ľudia myslia , že stačí keď po celom dni čo sa napchávajú chujovinymi zájdu na pol hodinu do posilňovne na bežiaci pás a hotovo.
Ale akože celkom normálne rady konečne
 fotka
filozofkrestan  12. 10. 2014 20:30
Prepáč ale takéto rady mi prídu ako "bullshit" na ktorý by sa namotala moja mama ktorá požíva k chudnutiu produkty herbalife.

Radšej by som si od teba prečítal nejaký konkrétny jedálniček od A po Z a tréningový rozpis.

A prepáč za úprimnosť ale mám niečo odcvičené a takéto zovšeobecnenie chudnutia považujem za knock-out všetkým informáciám ktoré treba vedieť ak chceš schudnúť. Nemyslím týmto nič osobné...
Napíš svoj komentár