Vsetko to zacala krasneho dna, pred 3 rokmi.Bola som u kamarata.Vnutri ma to nudlo, tak som sla na chvilu na vzduch.Bol tam fajn chlapec, rozpravali sme sa, blaznili sme sa.Nikto znas nevedel ako to vsetko dopadne.Ani nie po tyzdni sme spolu zacali chodit.Ja a on sme boli stastny, velmi sme sa milovali.Mozno.Nas vztah nebol prilis dlhy, asi po mesiaci mi dal kopacky pod zamienkou ze ma uz nemiluje tak ako by mal a ze to tak dalej nejde.Pomyslela som si:"bude to tazke, ale verim ze to bude ok".Neviem ci to bolo prave najlepsie, ale po tyzdni sme sa dali zas dokopy.Dalsi nevydareny vztah, zase mesiac, obcas hadky, niekedy silna laska.No aj tak to skoncilo rovnako.Pytala som sa sama seba:"preco.., preco ja? ! "Asi to malo dovod.Lebo po kratkej dobe sme boli opat spolu.Zas to iste stastie a nasledne pad na hubu.Neviem preco som vstupovala stale do tej istej rieky.No jedneho dna po dalsom z rady nasich rozchodou som sa rozhodla zabudnut.Mozno sa mi chvilu zdalo ze je to v poho a mala som pocit ze existuje aj niekto, kto ma moze urobit NAOZAJ stastnou.Mylila som sa, chlapec bol dost divny.Vztak snim bol skor utrpenie ako laska.Po chvile ma ozral a vyspal sa so mnou.Velmi som sa sama pred sebou hanbila, olutovala som! Rozisla som sa snim, pod myslienkou ze budem zase stym istym debilom, ktory ma tolko krat zranil.A bolo to tak.Nase vztahy uz trvali sice trocha dlhsie, ale aj tak to vzdy smerovalo na jedno miesto.Do stoky! Nenavidela som ho, no zaroven aj sebo bez neho.Skusala som to este raz.ZABUDNUT.No aj druhy pokus bol marny.Tiez som si po pol roku uvedomila ze to nie je po com tuzim.Tuzila som stale iba po nom.Vdaka mojmu rozchodu s druhym pokusom o zabudnutie, mi mama urobila peklo.Velmi som sa trapila.Az kym zase neprisiel.Bol to dost dlhy a krasny vztah, spali sme spolu.Nebolo to prvy krat, no ja som sa tak citila.Bolo to nadherne.Zivot snim bol rozpravka.No po tom sa to skoncilo.Ako vzdy! A skoncilo sa to dost hnusne, skoncil to on.Doteraz sa stoho neviem dostat a stale zijem v nadeji ze este budeme spolu.Ale preco? ! Ma to este zmysel.Viem ze nie, no bez neho si to neviem predstavit.A toto so sebou vlecem tri roky.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
sweetkaty  4. 12. 2009 23:09
Ou, keď som si to prečítala, tak ťa aj celkom chápem ..

A neľutuj to čo si spravila.. keby že ja mam ľutovať všetko čo som spravila.. nebude lepšie keď sa s tým vyrovnáš ? máš z toho ponaučenie, nabudúce opatrnejšia
 fotka
adsy  5. 12. 2009 18:47
nepoznám váš vzťah, ale z toho čo si napísala mám pocit, že mu nejde o tvoju dušu, ale o niečo iné. Neľutuj, že ním nie si, nezaslúži si ťa a mala by si sa mať rada za to, že si sa s ním rozišla. Nevstupuj znovu do tej istej rieky. Raz by ťa mohol prúd stiahnúť so sebou a to by nedopadlo dobre pre teba.
Napíš svoj komentár