nepochopíte... ale môžete sa snažiť

Pome na bizóny

Ráztoka - jejdaaaa.... asi sa vám ešte nestalo, že by ste spali s E.T. a blaznivou lovkyňou bizónov na gauči, že niee??
A snažili ste sa už prilákať bizóna na jablko zavesené na bedmintonovej rakete? Asi teeez ne nevadí... toto právo majú len podaktoré osoby, veď viete... nie každý je dokonalý... iba ja, E.T. a lovkyňa bizonov... a povedzme že aj bizón, ale len ak nie je práve mäsožravý ("Marek, prečo ješ tú šunku, veď ty si bylinožravec!")
A v stredu bolo super... šli sme na lov... a skoro si nás v Pezinku nechali... oou Korčule 4ever.... a nevadí, že sa to jazero topilo... hlavne, že sme vždy zachovali chladnú hlavu keď sa ozvalo dáke pukanie a praskanie

vyroky z chaty
Maturkooo, poď sa s nami odfotiť, s tebou to nebude ono!

Tomáš, ja sa s tebou rozprávam, vieš to sa volá rozhovor!

Marina, nezabudla si si tenisky? (pochopíte až keď si prečítate nižšie uvedený recept!)

A tak...

ale poviem vám novinu - prvýkrát v živote som sa lyžovala a týmto sa ospravdlňujem Andrejovi za to, že ma musel ťahať asi päťkrát dokopca a zdvíhať zo zeme.. lebo viete, my začiatočníci viac sedíme v snehu ako stojíme na lyžiach... a keď pôjdete lyžovať, tak vyskúšajte brzdiť hlavou... je to sranda

p.s. lucinkaaa -- ja nie som bizonka!!!

anička - čo spôsobí jedna slina

AKO PRIPRAVIŤ PEČENÉHO BIZÓNA (všetký práva na tento recept patria Lucii V. alias Lovkyni bizónov)

Najprv si pripravíme dobré tenisky. Potom sa rozbehneme a utekáme až kým ho nechytíme . Pak ho priviažeme o tyč a pekne zľahka opekáme. Keď je mierne pripálený, okoreníme, vyštípeme oči a mozog (ak ho jedinec má) osolíme a opekáme ďalej až kým nie je úplne chrumkavý. Rozkrájame a podávame za horúca. Odporúča sa k nemu podať nedovarená ryža a jablko.

Dobrú chuť!

howgh, dohovorila som..

 Denník
Komentuj
 fotka
tatianka  7. 1. 2008 16:42
okrem toho, ze si sa ucila lyzovat, som nepochopila absolutne nic
Napíš svoj komentár