40 svojských ľudí sa ocitlo na jednom mieste presne pred troma rokmi. Každý tuší, ako to pokračovalo, ako pri vzniku človeka, keď sa oplodnené vajíčko delí na 2 časti, 4 časti, 16 častí ... darmo, evolúciu nezastavíš...

Za tie 3 minulé roky sme si preskákali dosť,ale moja partia, resp. partia, v ktorej som bola, držala pokope- držaLA.. Prečo teraz nie? Dievča XX nechcelo chlapca XY a ten sa dal dokopy s nalepšou kamoškou XX a XX sa urazila nasmrť.

Týpek XYy sa urazil na holku XXx ,lebo sa mu nepáčilo , že sa spolu so mnou zabávala na jeho izbe a on, keďže mal asi EMO deň sa nechcel pripojiť. Teraz je XYy nasratý len na mňa, lebo som sa priateľky zastala a asi mal aj fakt živý sen (konečne aj o dačom inom) , lebo tvrdí, že my dvaja sme sa pohádali .

Už dávno sme mali 18, sme v poslednom ročníku a ja chcem, aby sme si užívali tú smiešnu strednú školu, kým do nej chodíme a chcem , aby sme spomínali len na to najlepšie (poprípade sa smiali na prkotinách).

TOTO je manifest petície za zlepšenie vzťahov v partii a slávnostne vyhlasujem, že petícia sa spíše do konca týždňa a potom sa idylicky všetci spolu schlasceme ...

Držte palce

 Blog
Komentuj
 fotka
chavez  10. 10. 2007 01:09
No a ako to skoncilo? Podpisane a schasltani vsetci, ci ee?
Napíš svoj komentár