Celé to začalo 14.júna 2008 a skončilo 25.augusta 2008 Reč je o mojej ceste brigádou.. Viem že hneď na začiatku som to chcel vzdať, ale povedal som si, že keď vydržím toto, vydržím nabudúce dačo viac.. Vraví sa že začiatky a konce sú najťažšie… Pamätám si na ten prvý deˇm, aké to bolo trapne a nevedel som čo mám robiť a kam sa mám postaviť.. Prvý týždeň bol najhorší, hlavou sa mi asi x-krát prehnala otázka „Mám dať výpoveď?“ ale nakoniec som nedal..

Potom po týždni sa začala sranda, navzájom sme sa spoznali a z rozhovor typu ako sa mi tu páči a podobné sme si už robili srandu zo seba a iných a kecali o takých blbostiach, ktoré mám najradšej.. Sú take veci na ktoré nikdy nezabudnem ale nedajú sa povedať alebo aj keď ich poviem vyznejú trápno a nudno.. Ale vtedy sa nedalo na tom smiať.. Ale boli aj zlé chvíle, prvá nastala vtedy keď jedna bab z mojej zmeny odišla od augusta preč a mal som ísť aj ja.. Nakoniec ja som zostal a tá baba odišla.. Zo začitku ma to sralo a bolo mi za ňou smutno.. Ale prišla nová a tiež v pohode.. Bolo mi ľuto že odišla ale bolo by mi teraz ľúto aj to že by som nespoznal novú.. Od augusta to začalo odznova.. polovica odišla a nová prišla..
V auguste som spoznal zase nových a uletených ľudí a vďaka niektorým sa teším do školy lebo som ani nevedel že chodia na našu školu Ale stáva sa..

August bol proste ten najlepší mesiac v tomto roku aj keď ešte neskončil ale snáď nepríde daká katastrofa..

Práve v pondelok som sa s každým v G*landii rozlúčil a za niektorými mi je smutno.. ved 2 mesiace byť v tom kolobehu a zrazu príde koniec.. No snažil som sa lúčiť čo najmenej bo neznášam rozlúčky.. 

Čiže leto ešte nekončí ale pre mňa sa to pravé leto len teraz začína..

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár