Pamätáte sa na to ako každý jeden z nás bažil na ICQ hneď po škole ?! A pamätáte sa na tie nezmyselné dlhé a popritom o ničom rozhovory ?! Ja áno, ale čím som starší tým ma to menej láka, niekedy som dokázal z niektorými kecať aj do 3,00 rána a na druhý deň bola škola..

Po čase keď som musel opustiť rady ICQ a cez týždeň som na ICQ nemohol chodiť sa to postupne zmenilo, viac menej teraz sa píšem už len s 2-3 ľudmi a bojím sa, že aj s nimi si prestanem.. Stále je menej a menej času a keď zas je čas, tak ho nemajú tí druhí..

Neviem čo prerušilo tie ICQ rozhovory, ale niečo menom čas, či vyčerpanie nás či mňa s nimi predelili, možno sme už nemali o čom písať a možno už ani mať nebudeme.. Úprimne mi to bude chýbať, veď cez ICQ sa o všetkom rozprávalo ľahšie, ale bolo to menej osobné a nedalo sa preukázať to čo pri osobnom styku sa dá, napríklad pohľad, úsmev, či začervenanie a mnohé iné.. Také inpulzy, teraz niekedy si predstavujem, kebyže vtedy a vtedy to bolo naživo a dokázal by som to o seba dostať, no žiaľ som nedokázal a zmenilo sa to..

Chcel som len povedať, keď som nemal prístup na ICQ ma to hnevalo, ale keď som prišiel späť, tak som zistil, že už mi to ani nechýba a nemám sa o čom moc baviť s tými, s ktorými som sa vždy mal.. A čo keď platí príslovie, že skutočné rozhovory medzi priateľmi tvorí ticho?!

Názor ma každý a každý jeden názor je iný.. Možno sa to raz vráti, no rátam aj s tým, že to bude stále horšie a horšie..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
ninny  1. 10. 2008 20:11
hej to poznam tiez som kedysi na icq pravidelne zavislacila a pisala naraz priemerne s 20 ludmi.. a teraz ma to uz tak ani nebavi,ani nelaka..aj ked ma tiez stve ked si to icq nemozem zapnut
 fotka
mehmed  1. 10. 2008 23:58
Clovece, zivot nie je ICQ. Aj ja ho pouzivam, nehovorim, ze nie. Doleziti su ludia, s ktorymi si prave teraz. Pre nich treba zit. Nie pre binarne fantomy na ICQ.
 fotka
ewellyne  23. 1. 2009 21:27
Krasny clanok!!
 fotka
samsonik  23. 1. 2009 21:54
waaaw, maloktory clovek v tvojom veku takto uvazuje o fenomene akym je ICQ. obdivujem to a uplne suhlasim. a viem o com hovoris, ked spominas tie ´nonverbalne´ casti komunikacie, ktore ti ICQ neumozni.. ja som aj ´vdaka´ tomuto programu stratil... cosi... kohosi... ach jaj...
Napíš svoj komentár