Či skôr by sa to dalo charakterizovať: „Z kaluže, rovno do blata!“ Takže o čo ide ? Poviem vám, celý týždeň sa niesol v duchu po prázdninovej eufórii, nechcel som sa prebrať zo sna, že už nie sú prázdniny. Možno je to prvý víkend na ktorý sa neteším po veľmi dlhom čase. Na prázdniny sme nedostali žiadnu úlohu, no úprimne, by som si ju aj tak nechal na nedeľu večer. Veď kto nie?? Horšie je však to, že tento blbý týždeň končí a ten ďalší bude ešte horší ako tento. Každý deň sa zo mňa hrnú aspoň 2 písomky a pri mojom šťastí, ma určite aj tak zo všetkého vyvolajú odpovedať (

Takže budúci týždeň ak prežijem budem rád, kriste pane!! Veď takto o týždeň školský ples eXtrémne sa mi tam už nechce ísť Ja to asi j*bem K tomu víkendu, neveim akm sa skôr pozrieť, či do matiky, angliny či nemčiny ?? No to s tou nemčinou som srandoval, tú som nemal doma veľmi dlho Stáva sa..

teraz ako som sa pozrel do mojej izby čaká na mňa harry Potter 7, čítam ho už asi rok Prvých 6 kn´h som zhltol za 2-3dni. Prečo tejto to trvá tak dlho netuším Môže zato birdz?? Veď som tu presne rok, inak práve je čierny radar medzi Bratislavou a Sencom obojsmerne.. Práve to šlo v rádiu, tak snáď to (ne)využijete

Končím trepem blbosti, majte sa

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
kikushik555  27. 2. 2009 23:34
7 ani nechci docitat...potom taky blby pocit ze uz je koniec...a este som chcela neni to nahodov ze ,,z blata do kaluze,,?
 fotka
lachance  28. 2. 2009 00:23
.. no dočítala som 7 za 4 dni aj to som sa krotila.. inak by som to stihla aj za deň,. no mne končí tá eufória z prázdnin práve dnes.. v pondelok do školy..
 fotka
ewellyne  28. 2. 2009 00:26
ja verím, že to zvládneš a takto o týždeň tu budeš písať samé dobré infošky ako sa ti darilo
Napíš svoj komentár