Začal fúkať silný vietor a prichádzali čierne mračná. Stála tam tak opustená, ale pritom silná ísť ďalej. Vedela, že tú diaľku prekoná, zároveň však dúfala, že jej niekto pomôže. Dúfala a čakala, no ona neznášala čakať. Veď celý život iba čaká, na niečo pekné.

Dával jej šancu, no zároveň je hneď potom odkopol. Dala mu šancu, on ju využil a zase ju zničil. Ona je taká krehká, zaslúžila si to?? Nie, veď aj ona je len človek, vie aj zabojovať, no ale aj odpúšťať, vie milovať, ale nenávidieť nevie. Predstav si, že máš kúsok s niekym koho miluješ? Ona ho mala, ale len v svojich myšlienkach.

Stále však túžila, prečo si ho len snívala a nesnažila si ho vytvoriť, stále čaká na neho, no on ju stále podrazí. Stala sa na ňom závislá, nedokázala hľadať niečo iné. Veď to ani nie je možné, keď ho má stále pred sebou, sú spolu, no nie je tak, ako by to chcela ona, ale zároveň ani tak, akoby to chcel on. Majú dve odlišné predstavy o svojom bytí. Prečo stále nevie zabudnúť, chápte ju, veď to je jej prvá láska. Prečo nedostáva to čo od neho čaká, lebo on chce niečo iné.

Možno ten čas pomaly prichádza a ona zabúda, no on je stále v jej predstavách, poviem len neboj sa, veď to už nebude trvať dlho, ak sa Ti rúca svet, tak ho stačí iba prestavať. Bude to ťažké, ale dá sa to!! Vaše cesty sa rozdelia a ty budeš v novej spoločnosti s novými ľuďmi, priateľmi, spomienky pomaly vyhasnú a príde niekto, kto tie spomienky prekoná a zatieni. Vietor odfúkne tie čierne mračná a príde modrá obloha. Ty sa začneš na svet inak pozerať

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
acheronka  28. 2. 2009 15:10
troska nezvyk u teba... ale pekne
 fotka
ewellyne  28. 2. 2009 15:22
je to trošku iné ako tvoje ostatné blogy.. ale snaha sa cení

myslím, že je to v poho
 fotka
ena233  28. 2. 2009 15:35
možno sa bude na svet pozerať inak ale spomienky ostanú navždy aj keď niekde skryté, no raz sa znova objavia...
 fotka
macicka15516  28. 2. 2009 16:41
je to pekne ale ten koniec by si mohol zmenit
Napíš svoj komentár