Život je ako jeden veľký uzavretý kruh, no ak život nie, tak aspoň škola. V pondelok som začínal dvoma písomkami, v utorok ďalšou a streda to priklincovala ďalšími troma. V stredu som bol na pokraji nervového zrútenia a nedokázal som už nič tlačiť do hlavy. Stáva sa to asi každému z nás, či vás.. Pripadal som si niekedy ako robot, musím sa priznať, že nie vždy som sa učil. Dosť často som spoliehal na náhodu a že sa mi prihodia dobré otázky.

V piatok bol dosť náročný deň, hneď po telesnej, sme písali z angliny(dačo strašné), potom nemina(ako nevedel som o čom bola reč), biola(preložila to), litika(som debil, že som sa neprihlásil), potom ma už čakal iba matematický seminár, ktorý bol skrátený.

Piatok ešte nekončil len začínal, domov som prišiel o 15,15hod a šiel som k PC, pravdaže, že som nerobil nič. O 17,15 som sa pobral večerať o 17,35 som nabehol do kúpelky, o 18,10 som si hodil na seba oblek, košeľu a všetko ostatné. Jasné, že nastali problémy, prvý bol, že som si zamastil krémom košeľu, čo po 20minútach nebolo vidno, ale mal som z toho nervy, z obleku som nedostal zelenú škvrnku, ale ani to nebolo vidno. Keď som si myslel, že je všetko NAJ, zistil som, že nemám uviazanú kravatu, no aj to dopadlo dobre. O 18,15 sme pôvodne mali vyrážať, no bolo z toho 18,52(že V.P), došli sme pred školu a bolo už celkom fajn.

Udivene som sa kukal, že čo a ako. Kto má čo na sebe, či má dakto košeľu ako ja, ale našťastie nemali Prišiel som do jedálne zasadol som na miesto a otvoril sa ples. Prvé čo bolo, sme sa začali fotiť, potom sme už iba tíško pozorovali príhovor, spev a tanec študentov z našej školy. Neskôr, keď svetlá zhasli, sa šlo na parket. Mňa na parket vytiahla Lucka, ktorej som zabudol pochváliť šaty a účes. Bola pekná Vlastne, všetci sme boli pekní No výnimka potvrdzuje pravidlo, čiže ja nič moc Po úvodnom tanci s Luckou, som tancoval, už neviem s kým a kde všade Niečo o 21,00 prišla večera, či skôr studené misy. najedli sme sa :o) Zrazu sa začala predávať tombola, kúpil som si 15 lístkov(aj som vyhral niečo)

O 23,00 končila 2/3 tancov a šlo sa na tombolu, gratulujem všetkým čo vyhrali!! Potom sa vyhlásili kráľ a kráľovná plesu, stali sa nimi bývalý párik, to bolo na tom najlepšie

3/3 tancov a dojedania, upratovania a cesty domov. Z plesu sme sa vyparili dačo pred 2,00 hodinou rannou. O 2,25 som už bol doma

Ples bol celkom fajn vďaka ľudom, čo tam boli, jasné, že mi pár ľudí chýbalo, ako hudba stála za nič, aj keď hrali občas dobré veci, väčšina sa tam na tancovanie nedala. Minulý rok sa mi ples páčil viac. Ale vždy je všetko najlepšie po prvý krát a snáď o rok bude platiť: Do tretice všetko dobré Bude to aj môj posledný ples na strednej, keďže nemám protekciu

Všetkým Ďakujem, hlavne mojej triede, ľudom čo so mnou tancovali, jedli, smiali sa, fotili sa, závideli tambolu, ba dokonca aj Tebe, ktosi to prečítal!!

 Denník
Komentuj
 fotka
acheronka  7. 3. 2009 22:47
ze o mne ani slovo...
 fotka
rom4n133  7. 3. 2009 22:49
Ale veď nikoho som všeobecne nespomenul Sorry, ale veď si tam, veď s kým som sa fotil???
 fotka
acheronka  7. 3. 2009 22:50
sak ako mne je jedno ...
 fotka
spider333  7. 3. 2009 22:51
Kto bol kralom plesu?
 fotka
rom4n133  7. 3. 2009 22:52
@3 Tak, ale už každému je zrejmé, že si tam bola aj ty A som aj rád
 fotka
acheronka  7. 3. 2009 22:55
@4 oliver spitalsky
 fotka
acheronka  7. 3. 2009 22:55
@ale vazne?
 fotka
ewellyne  8. 3. 2009 09:17
takže pohodka ..budú aj fotky ?? som zvedavá ako vyzeráš v obleku
Napíš svoj komentár