Zabudol/a si o čom bola 1.časť ? Nevádi, stačí kliknúť o pár riadkou nižšie..


Začiatok konca ?! 1.časť


Prvá časť je dosť iná, niekto by tu čakal básničku, no mýli sa, tento BLOG bude napísaný a na rozdiel od prvého, ktorý bol venovaný osobe ktorá zmenila môj pohľad na svet a ktorú som asi aj mal rád oveľa viac ako som kedy niekoho mal rád.. No tento blog je venovaný priateľom ktorý išli mojou cestou života..


" Naspäť cesta životom nemožná, napred sa ísť musí "
..áno, naspäť sa ísť nedá.. Touto cestou životom sa pri mne zastavili mnohý ľudia a mnohý sa stali aj priateľmi, no len pár ich je čo sa držia na najvyššej méte dlhé roky.. Sú aj taký ktorý so mnou idú, stratia sa a po čase sa zas vrátia.. Nieže by sme sa pohádali alebo stratili kontakt, ale cesty sa rozdelili.. Ak mám byť čo aj budem úprimný, tak teraz sa rozdeľujú cesty a nové nevznikajú.. Čudujete sa že sa rozchádzajú ?! Ja sa nečudujem, to že som sa vybral inou cestou, tak zato môžte aj vy, budem Vám chýbať ? A vy mne ? Možno v minulosti, či v ďalekej, alebo blízkej sme zažili mnohé pekné a možno aj škaredé zážitky.. Ale nejde o to čo bolo, ale čo len bude a príde.. A keď mám pocit že Vám niektorým nemôžem veriť nehnevajte sa.. Viem, niekedy je minulosť veľa a niekedy zas málo, no sú aj taký pre ktorých nič neznamená..
Je mi ľúto, ale lepšie je podľa mňa skončiť v najlepšom ako v najhoršom.. Zranili ste ma, ale uvedomujem si že zato môžem aj ja, nebol som Vám uprimný a už asi ani nebudem.. Čas vylieči aj tie najväčšie rany, no ale jazvy ako spomienku ostanú, ale už nebudú tak bolieť, ako bolia teraz..

A preto sa pýtam, či naša napredovanie je spoločné, alebo sa nám cesty postupne začínajú deliť ? Chcete to aj vy štyria ? No nikdy na Vás nezabudnem, aj keď blízka budúcnosť nevyzerá práve najlepšie, ale po búrke príde aj Slnko a možno nám bude svietiť zase na našu spoločnú cestu..

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár