Titusik
10-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
6. 1.januára 2025 12:06
6095 dní na BIRDZi
regnutá od 28. mája 2008
No fajn, trocha ma na tej KSL nasrali. Ak sa to nevyrieši, tak baby idú na štátnice v auguste. Koľko nás bude v júni? 5?
3 komenty
1
sarah_whiteflower
10. 5.mája 2011 14:07
To zase čo vymysleli na našej slávnej UKF?
2
@sarah_whiteflower Hochel vypísal termíny, ale strašne blbo na ústnu skúšku. Obmedzenia také, že na jeden termín max 5 učiteľov a max 5 translatológov atď. Na prvom termíne dal každému, potom bol iný, na kt. som bola ja (bol pre mňa prvý) a Igi bol v Španielsku, tak ma skúšal Brunclo a bolo to dosť nahovno. Niektorí neprešli, dosť nás žmýkal a len sme sa modlili, aby nabudúce už prišiel Hochel. Ale včera bol Hochel a takmer všetkých vxrazil. A spomeniem ešte to, že všetky termíny sú už obsadené a tí, kt. ešte to nemajú a majú nárok na ďalšie termíny, už nemôžu sa nikam prihlásiť. Dnes mi vraví, že on dá ešte nové termíny, ale že na druhý týždeň. Tak som mu pripomenula, že do 16-teho musíme mať všetko uzavreté. A on že "No, tak tí, ktorí pôjdu na druhý týždeň, tí nemôžu na prvý termín štátnic." A s úsmevom! KRETÉN !!!!!! A nemôžu teda ísť ani na pg štátnice ani na druhý odbor!
3
fúha, Nika, husté teda a bol vážne Hochel zlý? vôbec nepomáhal??? Marta bola na úplne prvom termíne a tam vraj spravili skoro všetci a bol aj strašne milý na nich - a teraz píšeš, že takáto zmena??? no, do riti
ale aj tak, čo predvádza Koli, to nemá obdoby
ale aj tak, čo predvádza Koli, to nemá obdoby
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Viem si zobrať hypo na vlastný byt? Pripadne viem sa dohodnúť s blízkym človekom,...
- 2 Lytaryta: sa spolieham tusim len na ..1vec, kus skoda ze tu ted...
- 3 Tomas5555555: Aj keby je na SVK minimálna porodnosť nič sa tým nezmení. Lebo síce sa...
- 4 Teal: ✧ youtu.be/_cOCSMq2QmY...
- 1 Lejla32: Viem si zobrať hypo na vlastný byt? Pripadne viem sa dohodnúť s blízkym človekom,...
- 2 Lytaryta: Co je to vlastne hrích, ozaj skutocny hrích, Original, True Sin,...
- 3 Abstraktdepres: Dnes na CSFD dovŕšim štyristovku hodnotení. K tejto špeciálnej udalosti som si vybral Hour...
- 4 Lostinthedark: Úrady v kooperácii s českou poštou = smrteľné kombo. Čurák poštár nacapí na nástenku...
- 5 Tulipanoo: viete mi poradiť tenisky prosím, ktoré so mnou zvládnu 260 km po asfalt/pláž/dlažba/štrk...
- 6 Lytaryta: sa spolieham tusim len na ..1vec, kus skoda ze tu ted...
- 7 Tomas5555555: Aj keby je na SVK minimálna porodnosť nič sa tým nezmení. Lebo síce sa...
- 8 Teal: ✧ youtu.be/_cOCSMq2QmY...
- 1 Miro777: Birdzo kolko je *realisticky* mesacny brutto plat, ktory keby dosiahnete tak si poviete...
- 2 Azizi: Myslíte si, že som až moc trápna? Teda teal si to myslí určite,...
- 3 Teal: Prosím povedzte mi niekto, že som úplne úžasná a milá osôbka
- 4 Teal: Prečo mi nejde založiť ďalšie fórum, v ktorom sa budete všetci venovať...
- 5 Lytaryta: u mna to není "posúvanie sa vpred", ten postup, progress, ale...
- 6 Azizi: Prosím dievčatá, ktoré máte väčšie skúsenosti s líčením než ja, poradili by...
- 7 Lejla32: Uz mi priatel lezie s tym iqosom hore krkom... fuuurt ho ma v ruke......
- 8 Lejla32: Viem si zobrať hypo na vlastný byt? Pripadne viem sa dohodnúť s blízkym človekom,...
- 9 Lytaryta: Co je to vlastne hrích, ozaj skutocny hrích, Original, True Sin,...
- 10 Tulipanoo: boli sme vcera na Babygirl v kine a teda, bolo to fakt dost...