Ten nadpis v češtine - to nie je len tak! Nebyť kamošov ze Žatce, ktorí sa léta Pánĕ dvatisíce ... no, niečo cez desať rokov to bolo, ale až dvadsať zasa ňyjééé ... vyskytli na tom istom mieste, kde ja s Poliakom Jackom, kua, takto napísané v inštrumentále to meno vyzerá ppč anglánsky, no a ukončím tú nechutne dlhú vetu - proste nebyť nich, Radka a Lukyho, žiadna nočná street párty v Notting Hill-e sa nekoná. Áno, ten Notting Hill, kde najslávnejšia filmová štetka hrala tentokrát, čudujsasvete, hérečku. Chápeš? Tentokrát bola za zazobanú ona, jasné, že si zazobaná, keď si narazíš milardára Ryčarda Gýra, no a chudobná pipka bol Hjúk Grent, predavač kníh z Notynghylu. No ale teraz zahráme naše, nie prvé a ani posledné, hviezdne roly my, chlapci vraj z Eastern Jurop, hoci sme jasne z Centra - tam, kde to žije, tam, kde to vrie, tam, kde to ... GDE TO?

Žatčania po skončení strednej školy našli kdesi inzerát ponúkajúci skvelý džob - on aj skvelý bol, zarobili kuci zlaťí za necelý rok spolu více než meloun českých - jenže. Lenže.

Ubytoval ich v prázdnom dome nejakých sto, stopade kiláků severozápadne od Londýna borec, aby "nestratili pasy", "uschoval im ich" u seba. Bla-bla bla-bla. Môžu byť radi, že nemuseli robiť mladé Ístern mňamky masíčko pre slizkých anglánov a sexuchtivé oxfordské paničky, ale mohli získavať poctivý skill v robote pre pravých, drsných mužov, kde im navyše ich postavy začínali nadobúdať kontúry od mľandravých noliferov honiacich si u mamy v detskej smerom k nadupaným samcům s pekáčem buchet na břichu. Áno, sex bol!

Teda aspoň jeden z nich si ho užíval kráľovsky. Ich "zamestnávateľom" a landlordom bol (ich hantýrkou) Cikán - nefalšovaný otrokár tmavej pleti vykorisťujúci aj týchto dvoch mladých modrovokých blonďavých príslušníkov podradnej bielej rasy. Karma je zdarma, tu máte, Dolfi Há a americkí zneužívači lacnej africkej pracovnej sily!!! No a náš milý otrokár mal nádhernú dcéru. No a (zopakovaná minifráza na úvod vety) tá keď videla, akí sú tatínkovi otroci pilní a pracovití, ako im v dome pribudli nová 75 inch telka, kožená sedačka, pred barákom véééľmi slušný jazdený Bavorák - no nezamiluj sa do mladého švárneho! Ktorého ti kurva priviedol samotnej taťka priamo do baráku, ktorý keď sa večer po šichte vysprchuje, tak voní a dráždi všetky zmysly. A nielen tie. Když se uděláš sama a když tě udělá tajnej zakázanej milenec nadrženej takřka jak ty je sakra rozdíl.

Boli to krásne časy. Penízky síce neboli, iba vreckové od šéfa celého biznisu, zato naturálie boli kráľovské, lepšie než všechny prachy světa. Každý Raj na Zemi má obmedzenú časovú platnosť. Šéfov kamoš celkom cynicky a stroho, po tom, ako sa dozvedel, ako sa veci a milenecké pomery na baráku majú, oznámil milému lucky Lukymu, že už je konec štěstí a že když to taťka všechno zjistí, tak že Lukyho zabije. Nie "zabije" akože rozmláti držku a rozkope koule, ale "zabije" akože hřbitov, truhla, vonět fialky vodspoda. Poznali za ten rok domáceho a vyhodnotili, že jeho kámo neklame, tak ako boli - teda s ničím, len s rupsačikmi nabrali na stopa smer Londýn. A možno sa len taťkův kámo potreboval zbaviť neželanej konkurencie. Každopádně, Londýn mohl konečně přivítat své dvě nové herecké Suprstár.

Stretli sme sa na hosteli uprostred snobáckeho Notting Hill, im však veľmi rýchlo došiel keš, čo mali, nová práca bola zatiaľ vo fáze hľadania, english bol skôr Czenglish, takže z vlastných platené ubytko začalo byť No way. Bolo treba zaimprovizovať. Ty vole! Otvorené Mercedesy arabských mafošov (dozvedeli sme sa neskôr, trocha z toho ide mráz po chrbte), ale at the moment, všetci štyria Three Musketeers boli pripravení na hviezdnu, nezapomenutelnou Night Street Party uprostřed víru hříšného Velkoměsta. V jeho srdci - Noting Hill. Tu! :





Pre fanúšikov Google Street View ... » bit.ly/3XLSBsg...

Tam niekde pod tým stromom ... tých päť áut tam vtedy nebolo, iba otvorená drahá luxusná kára Arabov rovnobežne s múrikom vzadu. Ja som sa večer len prišiel pozrieť, že kde to bývajú, ale keď som videl, že trom mužKatierom chýba do partie d'ARTagnan, navyše som mal možnosť 10-12 pounds za najbližšiu prespatú noc na nudnom hosteli minúť na štyri litre anglánskeho chlastu sociek Cideru a ešte mi aj ostalo na chipsy, kolu a lacné žrádlo s najlepším pomerom váha/cena. Netušil som, do čoho idem, tak som bol ochotný zainvestovať prozatím jen těch twelwe Ł. Á kua, tohle tedy byla PANÍ investice. Náladička stúpala s rastúcimi desatinkami promile etanolu v krvi, polnoc prešla okolo, ani sme si nevšimli a ... nastal čas spať. Aspoň sme si mysleli. "Môj" spací limuzína-apartmán sa nachádzal niekde pod tou červenou železnou konštrukciou, ľavými kolesami tesne pri kvádroch chodníka.





Nasadli sme do tej parády, už už sme zaspávali, aby ten, čo sedel na mieste šoféra, dostal skvostný nápad. Uvolniť ručnú. Bez zošliapnutej nožnej. Drbli sme s reprezentačným rachotom do plastového kontajnera, ktorý bol zhruba tam, kde na tejto Street-view-ke. Fpohóóó, no problem, so zápalom insitných inžinierov sme okamžite začali riešiť, ako ho dostaneme najprv z chodníka na cestu a potom naspäť 5 metrov hore miernym svahom. Absolútne si dnes nespomínam, prečo najprv ľavé kolesá z chodníka na cestu - prosím pekne, kolmo na smer jazdy, proste sunúť a tlačiť auto zboku, asi aby sme mali všetci dosť miesta na tlačenie potom spátečkou smerom do svahu. Pat-matovský geniány nápad, môj, zafungoval na výbornú. Zázrakom sme pod gumy dostali kartóny a po prachu, piesku, drobulinkých nepozametaných kamienkoch sme ho šmykli o pol metra na cestu. Logistická IQ Mensa 130+ záhada spolovice vyriešená, už len hrubá sila Ajkjú under 90 & tlačenka na pôvodné miestečko a hajde buvinkať. Boli sme nadšení našim ostrovtipom, ocenili sme ho náležitým zvukovým prejavom.

Kokos, OH-ŇO-STROJ. Červené svetielka, modré svetielka, rachot - žiadny. To bol najtichší príchod zásahovky, aký som kedy zažil. Prišli potichu, jak keby prileteli Spajdrmen aj so zvyškom squadu sjuprhírous. Úloha znela jasne, zločincov a teroristov stíšiť a eliminovať. Želiezka na ruky, krutoprísny drsný nebezpečný veliteľ zásahu si vybral zrovna mňa, jasné, nápis "mozog zločineckej teroristickej bunky" mi priam svietil z čela, ale asi to bolo mojimi 6feet+ živej výšky a napodiv som ani nebol stressnutý, skôr naopak, uvoľnený, pobavený, ako keby som bol Majkl Dagles v deji filmu » www.csfd.cz/film/2668-hra/p... - ale bez stresu, že mi hrozí nebezpečie.

Áno, áno, obľúbená hra polišov a gangstrov, drsnej Harry sa mi nekompromisne, hrdo, bez štipky strachu a s morálnou prevahou strážcu poriadku a spravodlivosti zahľadí hlboko do očí, hlbšie ako kedykoľvek niektorej z jeho mnohopočetných mileniek. A ja sám akože čo z tvojho LSD Love Sight Deeply? Zľaknúť? Posrať? Sklopiť očičká?No hovno! Neuhnem a viem to. Aj ty to vieš. Arabi s vami nacvičujú, černosi vás školia, ešte aj títo Slaves (Slovan=Slav, otrok=slave) ignorujú nadvládu hrdého Albiónu. Tak načo tieto tanečky a porovnávanie si vtákov. 1:0 pre mňa. Ťažký debakel FC che che Chelsea s treťoligovým FK Devínska Stará Ves visí vo vzduchu, ešte sme si trávou nezašpinili trenky, to ani nehovorím o ejakuláte a iných mňamkách.

Ale akokokoľvek tu predstieram drsnosť a neohrozenosť, úplne ma jak malého chlapca vyškolil Poliak Jacek. Začal celkom nevinne, vraj: "Kurwa, ja pierdole, muszim szikacz!" - alebo tak nejako, ja som milenecky žmurkol na Bossa Bobíka, že veď nech ho nechá, kríčkov a trávičky je naokolo dosť, ako príslušník mužskej polovice ľudstva to predsa musí chápať. NO PISSING! Kurwa, nic z tego, ... túto podľa jeho aglánskych funtasies najskôr asi obľúbenú erotickú praktiku nám, mu, Jackovi normálne zrušil a zakázal.

Každý sme sme dostali svoje vlastné Police Taxi aj so šoférom, tak v ňom bolo tepľúčko a hojdalo to, že som okamžite zaspal. Zobudila ma pračudesná otázka cez služobný repráčik, vraj či nebudem čúrať v aute. Kua, to ma vážne prebudili, alebo to je len asurdný dadaistický sen vyprodukovaný chlastom a poslednými zážitkami pred nástupom štyroch hercov do glamour limousines.

Pochopil som pre nástupom na červený koberec vedúci z PoliceTaxi do budovy Chelsea Police Station. Poliak vysmátej od ucha k uchu, jak keby bol práve po kráľovskej fajke od blonďavej poručíčky, čo ho ako sex equity kvóta viedla do cely. Lenže Jackovi do vnútra voľných nohavíc neodkvapkával z ftáka zvyšok semena, ale moču, ktorým poctil, pokrstil a navoňal NO PISSING gerojom ich načančané a starostlivo udržiavané vozítko. Všetci jak sme tam stáli, my štyria so železami na zápästiach a oni desiati navigujúci nás za mreže, sme pochopili, kto je víťaz a kto utrpel nezabudnuteľný, zahanbujúci, nevídaný a ponižujúci debakel.

Ukončete nástup a výstup, mříže do vašich cel se zavírají!




... pokračování někdy příště ...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 
 fotka
abstraktdepres  utorok 22:09
Zaujímavý štýl písania a asi aj atmosféra ktorá z neho ide. Páči sa mi že je to uplne inak napísané než som tu kedy čítal. Hlavne v prvej polovici alebo tretine, potom ma to bavilo menej. Možno sa to okukalo. Možno to bolo príliš dlhé. Možno som strácal pozornosť. Možno som čakal väčšiu obsažnosť.
 
 fotka
tequila  včera 16:30
preco musis pod kazdym nickom pisat ako uplny nepricetny kokot?
Napíš svoj komentár