co potrebujem? :

takze 150 g cokolady na varenie
potom 60g solamylu
potom 4 vajcia
dalej 120g zmaknuteho masla
a este 200g praskoveho cukru

pomocky?

tortova forma-nezvycajne na tortu
rucny slahac...
papier na pecenie
a este nejaku vec , kde to budes rozmiesavat

postup?

1. Takze, zoberiem si papier na pecenie a cerkuzku....a noznickyyy....a formu, v ktorej sa bude piect, obkreslim si ten tvar, vystrihnem kruzok podla formy...
2. potom rovnomerne vymastime...
3. dalej nalamem cokoladu na varenie a narezem maslo na kusky a dam do hrnca alebo niekam rozpustit...
4. potom necham troska vychladnut
5. potom rozbijem vajicka do misy, pridam k nim cukor a a vyslaham to...
6. nakoniec pridam solamyl....premiesam, vylejem do toho tu cokoladu
7. a das to do truby na 35 minut na 170-180 stupnov


je to mrte torta dobra....a maju ju v kazdej cukrarni a restauraci vo francuzsku a stoji sasi styri eura :...kks a dufam, ze to aspon niekto vyuzije, ekd som si dala tu namahu a prelozila som to z tej francuzstiny...do sloviny:da je strasne dobry, vnutri je ta cokolada roztopena a taka tekuta a na okrajoch a za jadrom je akoze tuha upecena a taka korka vznikne...aaa...a je to mrteeeeeeee dobreeeeeeeeeeee!!!

 Návod
Komentuj
 fotka
sakul  3. 7. 2008 14:54
heh recept no vyskusame niekde doma ked to už je franzuzska torta
Napíš svoj komentár