dnes som sa skutocne nasrane odhodlal napisat blog ...hmmm zazrak alebo iluzia? ja ti neviem slovensky narod hrdy povstal z temnot utlak uz tolko krat nad tatrou sa blyslo trosku zahrmelo a bolo to v poriadku.

nasi rodicia raz jeden pekny den vysli do ulic a zacali cinkat klucami od baraku od bytu od motorky od bicygla to je jedno nezna revolucia a co sa stalo ? 89-2013 cerveny este stale.... po tom co slovac zistila ze nema robotu zvolili ceresne aby sa oto postarali a co prislo ? slovac je nespokojna a co spravila? vysla do ulic jeeeee ovacie klanam sa tomuto narodu.

zrazu spis primat sranda mnoho ludi sa nasralo vyslo do ulic protest nehorozany (viem neaktualna tema ale aj tak) bol som tam ludia nasrany kazdy mal pocit ze nieco zmeni och boze dostali vodnym delom mali dost...

a tak spravy dnesna doba turecko brazilia (o tychto viem) a mnoho dalsich pred nimi .raz pan thomas jefferson povedal:,,Ak sa lud boji svojej vlady je to tyrania. Ak sa vlada boji ludu je to sloboda ...SLOBODA je slovo ktore nikto nebude v svojom zivote poznat ci uz ide o nase slovenske nenasilne protesty alebo brazilske turecke protesty kde sa ludia neboja znicit aby mohli budovat ...to slovo je len slovom bez vyznamu. SOM OTROKOM DOBY SOM OTROKOM STATU SOM OTROKOM SEBA SOM OTROKOM SVETA SOM HRDY NA TO CO SOM!

DO SKAKAVENIA PRIATELIA

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  17. 12. 2013 16:13
nvm, ci som tak celkom pochopil, o com pises
 fotka
inversi  17. 12. 2013 16:29
Veľmi dlho hľadám odpoveď na otázku spojenú s našou vládou a to je jedno ktorou a so smerovaním slovenska v blízkej dobe.
Kým budú púšťať ľuďom farmu (a podobné p*čoviny) a ľudia to budú pozerať stále budeme mať národ volov a kráv. A dobytok predsa potrebuje svojho pastiera čo im dá napapať aby ich potom mohol vydojiť, zbaviť kože, predať mäsko a v kuchyni si pochutnávať na steaku

Pointa je, že som odpoveď stále nenašiel .. mám niečo čo by zabralo ale ešte som malá ryba na to Bude to márne kým nezačne každý od seba otázkami ..

Som spokojný ?!
a
Aké by to bolo keby som mohol žiť dôstojne ?!
Napíš svoj komentár