Milé birdzáčky; Tento recept je určený hlavne vám, ale aj vy milý birdzáci si ho môžete vyskúšať, keď sa na to cítite.
Takže; volá sa to Šľahaná Pena Šťastia a je to úplne jednoduchý, na prípravu nenáročný recept.
Potrebujeme; 3 dl Rieslingu, 6 žltkov, 150 g práškového cukru, 150 g masla, štipku naivity, 1 čajovú lyžičku mletej eufórie a 0,5 dl šťastia s vanilkovou arómou.
Postup; Maslo s práškovým cukrom a eufóriou v bielej porcelánovej miske vyšľaháme na penu a odložíme bokom. Zo 6 bielkov a štipku naivity vyšľaháme tuhý sneh a tiež ho dáme bokom. Do 1,5 litrového kastróla naplneným do polovice vodou postavíme Ďalšiu bielu porcelánovú misu s Rieslingom a žĺtkami a pomaly, vždy rovnakými pohybmi ruky miešame proti smeru hodinových ručičiek.
Keď už vás ruka dostatočne bolí, pomaly, opatrne po lyžičkách primiešavajte penu z masla, cukru a eufórie. Ešte asi minútu to jemne miešajte vo vodnom kúpeli a nakoniec primiešajte aj sneh zo 6 bielkov so štipkou naivity. Ešte pol minútky miešajte a potom môžete odstaviť a servírovať v krásnych zmrzlinových pohároch
na stopkách.
Uvidíte akí budete šťastní, že už konečne to je hotové a vy sa nemusíte kvasiť pri šporáku.
Tak teda, Dobrú chuť vám prajem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.