Toto je pokračovanie ktoré som znova (tak ako 1. časť) napísala v školskej lavici. Ak neviete o čo ide, je to vymenovanie spolužiakov a to, akí môžu byť o pár rokov.

9. Bifloško
Ako sme predpokladali, je to váš priamy nadriadený. Dostal sa na vysokú funkciu kde poberá obrovský plat za to, že nemá žiadne nápady a jediné čo dokáže je učiť sa celé zoznamy naspamäť. Má predsa tréning už od školy.

10. Anjelik
Stal sa z neho podvodník ale narozdiel od niektorých iných nikdy neskončí vo väzení. Pri okrádaní starých, nešťastných dôchodcov sa tvári ako archaniel skrížený s ich vnúčikom. Výčitky svedomia preňho neexistujú a ktorý svätec by poslal takého anjelika do pekla?

11. Outsider
Stále je outsiderom, žije si svoj život a stala sa z neho svojrázna atrakcia okolia. Je to ten typ, na ktorého pohreb pôjde celá dedina a všetci budú hovoriť: , , Bez neho naša dedina nie je tým, čím bývala."

12. Metroš
Po neúspešnej kariére top modela ktorú zničil tým že sa pokúsil pomocou púdra zmeniť sa na černocha sa dal na drogy. Kombinuje ich s požieraním make-upu a zvádzaním krátkozrakých.

13. Slečna ironická
Dnes jej ironické služby využíva bulvárny klebetník. Zháňa ľudí ktorých by mohla pošpiniť a zironizovať. Však to viete, denne čítajte jej články.

14. Fiflena
Po stovkách imaginárnych milencoch konečne niekoho zbalila, otehotnela a dnes je z nej slobodná matka. Dieťa jej už odobrali, keďže mala iné starosti.

15. Bláznivá
Z bláznivej sa stala šialená. Bohužial sa s ňou už nestretnete, musí byť pod stálym dohľadom. Niekoľko výstrelkov: pokúsila sa znásilniť ošetrovateľa a jej najväčšou túžbou je skontaktovať sa so starými spolužiakmi. Takže keď ujde, pôjde k vám.

16. Slečna urážlivá
Dnes už sa neuráža na vás, má na to manžela. Kedykoľvek niečo spraví zle, nenahnevá sa, len sa s ním tri dni nerozpráva. Dotyčný nakoniec pácha sebevraždu a ona si nachádza toho pravého.
(Zničí ho podobným spôsobom.)

17. Tichá voda
Je stále ticho ale vedie ideálny život. Dve krásne deti, jeden krásny manžel, jeden krásny dom. Všetko je super.

18. Chuderka
Už nie je chuderkou je Matkou. Má päť detí, jedného otravného muža a veľký hrniec v ktorom im varí obedy. Aj na vaše školské stretnutie príde s obedom, a hodí vám ho o hlavu za všetky hriechy ktoré ste na nej napáchali.

Toto je koniec, ak sa vám to páčilo, napíšte lebo spolužiaci ma za to nenávidia.

 Záchod
Komentuj
 fotka
ratsanares  12. 6. 2009 12:11
ty si ticha voda??
 fotka
tercika  12. 6. 2009 12:29
ktory bod je mysleny na teba??
 fotka
idea  12. 6. 2009 13:20
Ty budeš asi tou tichou vodou, čo? Nemám rada generalizovanie. Ľudia sa menia a to, že niekto bol outsider na strednej (základnej) ho predurčuje byť takým celý život? A ak sa niekto tebe zdá byť napr. tichý, možno je to tým, že si ťa k sebe nepustí, ale pri kamarátoch môže byť veselá kopa.



Napríklad ja som bola dosť tichá na základnej. Na strednej som sa trochu zmenila, ale opäť som iná teraz v období keď idem na výšku...



Proste generalizovanie brrrr.
 fotka
sleepwalker9  12. 6. 2009 13:27
To to je dobré a neznášajú ťa za to? Co nemajú zmysel pre humor?-D
 fotka
narazuvzdornaa  12. 6. 2009 16:51
Už od prvého dielu (toho celkom prvého) rozmýšľam, aký som typ...ešte stále nič.
Napíš svoj komentár