Ak ste čítali Spolužiaci (dar alebo prekliatie), viete o čo ide. Ak nie, nevadí. Je to zoznam základných typov otrasných spolužiakov a čo budú robiť za 25 rokov.

1. Drzý nafúkanec
Je z neho úspešný podnikateľ. Ešte stále si o sebe myslí veľa, naváža sa v drahých autách a využíva všetkých ostatných. Na stretnutie s triedou príde s top modelkou po boku a v mercedese. Poučenie: Zlo sa netrestá.

2. Lovec žien
Nakazil polovicu populácie žien HIV a sám naň teraz zomiera. To mu však nebráni prísť na stretnutie s dievčatami z tituliek Playboya. Ešte stále vyzerá strašne a ešte stále to nikomu nevadí.

3. Tyranizátor
Otravný úradník ktorý znepríjemňuje život každému kto sa k jeho úradu príblíži na sto metrov. Popritom stíha utýrať kolegov a zaliečať sa riaditeľovi takže už po stý krát získa ocenenie: Najlepší úradník.

4. Mumák
Dnes ho nájdete iba v laboratóriu alebo za počítačom ktorému rozpráva siahodlhé príbehy o microsofte. Naproti tomu živým ľuďom nehovorí vôbec nič. Možno už rozprávať ani nevie.

5. Sexmaniak
Momentálne ho už sex nezaujíma. Stačí mu pozerať sa na päť malých výsledkov jeho sexuálneho života. Všetky ich privedie na vaše stretnutie a pokúsi sa ich odpredať spolu s nasratou manželkou a svokrou.

6. Chudák
Stal sa z neho neonacista a tak si vylieva svoju zlosť zo skazeného detstva. Vyžíva sa v týraní ostatných tak, ako týrali predtým jeho. Na stretnutie so starou triedou si prinesie mučiace nástroje.

7. Grázel
Jeho život sa naplnil. Krátka kariéra v oblasti organizovaného zločinu, pobyt vo väzení a momentálne stretnutie so starou triedou. Všetkých pobaví historkami s jeho divokého života. Škoda len že ich preruší ruská, vietnamská, talianska a albánska mafia. Zakončia to kukláči.

8. Vysmievač
Ďalší otravný kolega, tento sa však venuje radšej cielenému útoku na jedného kolegu. Dotyčného vyštve z práce a následne si vyberie ďalšieho.

Musím ísť, takže pokračko nabudúce.

 Záchod
Komentuj
 fotka
juwa  5. 6. 2009 12:24
Veľmi zaujímavý blog...mohla by som sa spýtať,do ktorej skupiny patríš ty ?
 fotka
inconnue  6. 6. 2009 20:50
vtipné
Napíš svoj komentár