Minule sme sa bavili o Európe a dnes som chcela napísať pár slov o Ázii ale mám málo času, takže to máme len po Maldivy. Prajem príjemné čítanie!

občania štátu Izrael (až na utláčaných Palestínčanov)- Pokiaľ sa nachádzate na území Izraela, zrejme počujete bombardovanie, prípadne okolo vás pobehujú s pripraveným bielym fosforom. Najčastejšie ich uvidíte v uniforme na palube bombardéra. Alebo pri omši. Ale skôr v uniforme. No žiadne obavy, sú to mierumilovní ľudia.

Irak - No, tu je myslím rozhodujúce ako sa stavajú k americko - britskému útoku na ich zem. Ak negatívne, ste v r...(to slovo tu nechcem použiť). Prečo? Ste biely (pravdepodobne) a vaša krajina je v NATO. Hm...bežte.

Irán - Dnes by ste zrejme narazili na pouličné nepokoje a vášnivé výkriky jednej aj druhej strany. Odporúčam vám aby ste tam nechodili, ľahko by vás mohli obviniť že ste agentom Západu a...zastreliť.

ostatní Arabi - Poznáte to o širokom arabskom úsmeve (úsmevy, úsmevy a potom nôž do chrbta)? Neviem či to platí ale odporúčam čo najviac sa zahaliť (ak ste žena) a nesnažiť sa o vášnivé intímnosti na pláži - mohli by ste sa ocitnúť v base. Ak by ste sa tam ocitli, počkajte si na ďalší arabsko - izraelský či izraelsko - arabský konflikt. Potom sa nenápadne vytraťte.

občania Afganistanu - Och, ako ste sa tam preboha ocitli! Pokiaľ nie ste vojakom na misii (vlastne i tak), bežte preč! Nehovorím že by nestálo zato si túto krajinu pozrieť (každá krajina má niečo do seba) ale predsa, riziko zabitia či už spojencami alebo Talibanom je až priveľké.

Indovia - Ide o to kde sa ocitnete. Ak na bohatých miestach, môže vás ohromiť krása indického oblečenia, vône alebo ich úžasná kuchyňa. Ak sa nachádzate v chudobnej štvrti, nezabúdajte na to že Indovia sa zásadne neumývajú. Vraj po mesiaci prestanú smrdieť, to ale tvrdia tí, ktorí ich ešte neucítili.

Bengálčania - Nachádzate sa v Bangladéši? Vypadnite, čo nevidíte že aj bez vás je tam ľudí až dosť? Nesnažte sa ani bojovať proti detskej práci alebo požadovať zlepšenie nízkej úrovne - v tej tlačenici si váš transparent i tak nikto nevšimne. Jediné čo docielite je to že chytíte nejakú hnusnú chorobu a zomriete. P.S. Čo keby ste sa napili z Gangy? Tá chuť stojí za to. Vhodné najmä pre samovrahov.

Maldivčania - Jéj, prišli ste na Maldivy! To je úžasné! Teraz len pozor na úpal, popáleniny tretieho stupňa a tsunami ktoré sa blíži...

Aj na tento článok platí varovanie z toho predchodzieho (o Európe)! nemá to byť urážka!

 Návod
Komentuj
 fotka
bluepanter  3. 7. 2009 21:39
"úsmev, úsmev a nôž do chrbta" má dosť
 fotka
flascha  3. 7. 2009 22:34
Vtipné
Napíš svoj komentár