@darkestangel vsetci vieme ze panko chodi v predvecer do cizmiciek.
prv ma napadlo ze NIC ale to je hlupost
- mamka mi poslala mikulassky sponzorsky dar a
- the nicest thing happened: sedeli sme v kniznici, premyslala som co si idem kupit v kaviarni nech nejsom hladna a on zrazu "ospravedln ma" a o 10 min sa zadychcany dovalil s pomarancami a sladkymi aj slanymi koblizkami so slovami "prepáč, viem, že máš rada mandarínky ale tie nemali a nevedel som, či máš radšej sladké alebo slané koblížky" som sa skoro roztopila.
@hoperpohroma@sheily@darkestangel@kubinooo ako vidím nie som jediná čo nechápe čo dneska všetci šalejú s mikulášom aj na youtube aj na facebooku aj všade a dokonca nejaké čech tvrdil že oni maju mikulaša už dnes ale práve som si kukla český kalendár a hov*o aj oni maju zajtra... zjavne ľudom prepína z toho že Vianoce tu máme už od konca októbra vďaka reklamám a výkladom v obchodoch.... tak si proste niekto urobil mikulaša už dnes....
k nám na intrák prišiel Mikuláš už vo štvrtok večer (lebo sme vedeli, že v piatok ideme preč a v sobotu spolu nebudeme )
a inak - celý život ku mne chodil Mikuláš piateho večer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
prv ma napadlo ze NIC ale to je hlupost
- mamka mi poslala mikulassky sponzorsky dar a
- the nicest thing happened: sedeli sme v kniznici, premyslala som co si idem kupit v kaviarni nech nejsom hladna a on zrazu "ospravedln ma" a o 10 min sa zadychcany dovalil s pomarancami a sladkymi aj slanymi koblizkami so slovami "prepáč, viem, že máš rada mandarínky ale tie nemali a nevedel som, či máš radšej sladké alebo slané koblížky" som sa skoro roztopila.
- takto si ani nemám čo vyložiť pred dvere, aby mi do toho čohosi Mikuláč šosi vložil : (
som stastny, ze pre mna mikulas znamena aj narodky cize je pre mna 6.12.
a inak - celý život ku mne chodil Mikuláš piateho večer
a čo mi doniesol? kinderko! a lízatko a Bounty!
asi som jaq malý Krishna, extremnly naughty .D
Mikulas vie! :happy: