caute mam taky problem mam chalana ktory stale fajci a mne to dost vadi... som astmaticka a ked ho pocujem ako z toho fajcenia kasle strasne ma to rozzuri. uz mi vela krat slubil ze fajcit nebude ale on stale viac a viac... a pred svojimi kamosmi stale ma
Moja mam fajcila tiez a bola tuha fajciarka denne aj 2 krabicky alebo aj 3 krabicky. Moj oco jej povedal toto: Ak prestanes facit tak si ta zberem za zenu. Ona prestala. Povedz ty jemu. Ak neprestanes facit je koniec. Rozidem sa s tebou. A ak ta ma rad tak prestane facit. Ak ta nema rad tak je rozchod, ale aspon si usetris nervy
buď cigarety alebo ja..to by som chalanovi nepovedala...no ja by som mu navrhla nech aspoň pri mne nefajčí keď už inak nevie prestať..to je minimum čo by mal pre teba spraviť ak mu na tebe záleží..
Fúúúú aký ste odrazu rázny, ale zoberme si inú vec, priateľ vám čo ste tu každý jeden boží deň povie buť net alebo ja?! už počujem tie veci ale veď net neškodí zdraviu a ja na ňom niesom zavislý bla bla bla... Mám kamaráta on bez netu neprežije má ho v telefóne má ho v kompe dokonca aj jeho auto sa dá naň pripojiť, ale keď sa jedná o cigarety tak buďme rázny veď prečo ja nefajčím!
Ja som fajčiar a som astmatik som aj športovec a vo vrcholnej fáze sezóny mi nerobí problém denne spraviť 260Km na bicykli, ale je pravda že pri ľuďoch čo nemajú radi cigarety nefajčím alebo aspom sa vzdialim.
Tak ja by som to asi tiez riesila bud cigarety alebo laska...a ak by mu tie cigarety boli viac, tak ti teda fakt nestoji zato.inka poznam chalanov, ktori ked originla dospeli tak s tym skoncovali...mne fajcenie tiez vadi aj ked v mojom okoli drviva vacsina ludi fajci,ale su dost tolerantni.
no tuhych fajciarov asi nic nezastavi.ale pokial je to mlady clovek malo by to byt lahsie...
Ak ti to naozaj vadí, tak by sa mal ten chalan pri tebe kontrolovať. Ved nech si teda vyberie, čo chce. Ved ak kohosi milujes, tak hádam mu nebudes robiť naprotiven.
hej, tiez si myslim, ze by teda nemusej fajcit v Tvojej pritomnosti.. pozri, jeho pluca, jeho rozum.. ale ak fajci pri tebe, zasahuje aj do Tvojho dychacieho priestoru.. preto nech aspon nefajci pri tebe.. podla mna, davat take RAZNE zakazy ako nefajci inak sa rozideme je hlupe.. hoci sa hovori ze tvoja sloboda konci tam, kde zacina moja...
Hextall: ale tak je to jeho zlozwyk a asi sa ho nedokaze zbawit, newiem, preco on fajci, co z toho on ma... ja napriklad fajcim tiez, ale odkedy mam xalana, tak pri nom nie a nestazuje sa na nic.
Ja by som skusil troska tolerancie, pretoze si myslim ze vstah neni len o tom aby sa ten druhy prisposoboval tebe ale aby si sa aj ty prisposobovala jemu. Neni vsetko len o pohodli, v laske treba prekonavat rozne veci a toto je jedna s nich. Vies ono tebe to fajcenie skody, ale ty sa nepozras aj nanho ze fajcenie je silno navykove a nie len tak s nim prestat. Toto hovorim hlavne pre nefajciarov, alebo respektive fajciarov ktory fajcili chvilu. Ak si nefajcil aspom rok v kuse pravidelne viac ako 10 cigariet denne nevies co to je prestat fajcit. Neviete ake to je tak nedavajte rozumy.
Osobne mojej frajerke tiez vadili cigarety a tiez vadia. Povedal som jej ze uz fajcim skoro 6 rokov, a budem dalej. Som zavysli. Nehvoorim ze som neskusal prestat alebo ze to neskusim. Ale nic neslubujem. Teda ak ma lubi, bude ma lubit takeho aky som aj s mojimi plusmi a nedostatkami.
Co to je za lasku ked povies, ze vies co ked neprestanes fajcit prestnem ta lubit ? Troska chore nemyslite ?
tak ale nejde len o mna ale aj o neho. a on vie ze mu to skodi .. minule sa skoro zadusil stale kaslal. ja som sa nim o tom rozprava dnes a dohodli sme sa ze pri mne nebude vobec a nebude tak vela...ale nejhorsie na tom je ze on by aj prestal ale jeho kamosi s prehulenymi plucami ho stale popichuju tak fajci aj on ...
no kamosi vedia veru dakedy veľmi ovplyvniť, ale zas má teba a ty ho musís podrzať, aby sa teda pokúsil prestat alebo nech sa to pokúsi aspon troska zmierniť, bo ked je silný fajciar, tak je to naozaj tazké.
Dpc, ze minule fajcil a skoro sa kvoli tomu zadusil No to asi s toho ze nevie fajcit nie preto ze je s toho chory
Preboha ved ma 14, nech fajci maximalne 4 roky, aj keby daval 2 skatule denne tak by mu nic nebolo, ani by ho to nechytilo. Preboha do sa prejavuje po x 10 rociach nie chvilke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
1. prestane fajcit
2. nebude fajcit v tvojej pritomnosti
3. rozchod
Myslim si ze ked nebere ohlad na tvoju chorobu tak si ta asi nezasluzi..
Ja som fajčiar a som astmatik som aj športovec a vo vrcholnej fáze sezóny mi nerobí problém denne spraviť 260Km na bicykli, ale je pravda že pri ľuďoch čo nemajú radi cigarety nefajčím alebo aspom sa vzdialim.
no tuhych fajciarov asi nic nezastavi.ale pokial je to mlady clovek malo by to byt lahsie...
Osobne mojej frajerke tiez vadili cigarety a tiez vadia. Povedal som jej ze uz fajcim skoro 6 rokov, a budem dalej. Som zavysli. Nehvoorim ze som neskusal prestat alebo ze to neskusim. Ale nic neslubujem. Teda ak ma lubi, bude ma lubit takeho aky som aj s mojimi plusmi a nedostatkami.
Co to je za lasku ked povies, ze vies co ked neprestanes fajcit prestnem ta lubit ? Troska chore nemyslite ?
Skuste radsej kompromis nech pri tebe nefajci.
ale ne, budem sa opakovať ale JE to asi tak, že buď TY alebo RONSONKY
normálny puberťák by mal sa aj nieako pohybovať a nie len držat čigu v pisku.
ja som tiež fajčiar a fajčím dlho, ale neznepríjemňujem život aj keď mi niekedy tý nafajčiari lezú poriadne na nervy.
Ty si bohovaaaa
Dpc, ze minule fajcil a skoro sa kvoli tomu zadusil No to asi s toho ze nevie fajcit nie preto ze je s toho chory
Preboha ved ma 14, nech fajci maximalne 4 roky, aj keby daval 2 skatule denne tak by mu nic nebolo, ani by ho to nechytilo. Preboha do sa prejavuje po x 10 rociach nie chvilke
Toto milujem, histerka.