záleží od toho, či sa chce liečiť a aj záleží od typu problémov, depresiu a úzkosť by som dala, k tomu mám sklony aj ja, ak by mi ten človek mal čo ponúknuť a neľutoval by sa vkuse, schizofrénia nwm a agresivita, psychopatizmus, závislosti určite nie
@2 teda mala som asi tiez dat, ze zalezi od okolnosti... Ale keby som niekoho milovala a bolo by mi s tym clovekom dobre, viem si predstavit, ze by sme prekonali vsetko.
Urcite by som sa a takym clovekom nedala dokopy. Mrzi ma to, asi som slaba, ale bola som v situacii, kedy mi cele svoje zivotne sracky vygrcal chlapec pomaly ze na 1-2 stretnuti a vydesilo ma to, nedokazala som sa s nim dalej stretavat, lebo proste ja by som to nezvladla a (nastastie?) bol mi to v podstate cudzi clovek.
Ina situacia je/bola by, ak by sa nejake akekolvek zdravotne problemy vyskytli nahle alebo aj nie nahle, ale uz pocas trvania nasho vztahu - v tom pripade by som urcite neutekala. Jednoducho s tym clovekom som “v dobrom aj v zlom”, lebo je to proste partner, ktoreho v zivote mam na zaklade svojej volby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ina situacia je/bola by, ak by sa nejake akekolvek zdravotne problemy vyskytli nahle alebo aj nie nahle, ale uz pocas trvania nasho vztahu - v tom pripade by som urcite neutekala. Jednoducho s tym clovekom som “v dobrom aj v zlom”, lebo je to proste partner, ktoreho v zivote mam na zaklade svojej volby.