Veď a keby sme sa ho rovno opýtali? Či nechce povedať? @Johnysheek , prosím ťa, mohol by si nám napísať, aké máš zamestnanie? Ďakujem. A inak, prečo máš iba jedno e„n”-ko v mene?
@br4nisl4v@4 mne sa to jedno "n" páči oveľa viac ako mať ich tam dve.. teoreticky to ešte môžeme zahrať na 10 písmen, ako parné číslo vs 11 čo by sa mi až tak nepozdávalo.. ale inak.. nikdy mi ani nenapadlo mať dve n...
a čo sa práce týka, premýšľam prečo/čím je to dôležitá a zásadná info..
svojim spôsobom sa živím písaním, dohadovaním, vymýšľaním a cestovaním..
Zabudnite že vám tu on o sebe niečo bližšie napíše, bojí a hanbí sa prezradiť niečo čo by dokázalo identifikovať jeho identitu, pretože by sa od hanby prepadol, keby si o nom na ulici začnú ukazovať "to je ten kresťan z birdzu"
@thunderstorm@13 vies si predstavit to sexualne obtazovanie?
ides po ulici, rozhliadas sa, periferne zahliadnes krasavca tomaska.. ani si to neuvedomis, ani si ho nevsimnes, toboz vedome na neho pozries.. a druhy den v schranke predvolanie za sexualne obtazovanie na policiu..
@tomas55555@9 ked sa naucis pouzivat google, zistis ze toho tajneho na mne az tak vela nie je.. ale to skor z mezomusa bude pravoverny praktizujuci krestan katolik..
ps: strasne sa hanbim.. v zivote som nic nedokazal.. som ako howard (z tbbt), len skaredsi a takmer nepracujuci..
@tomas55555@28 málo sa snažíš, mne jeho fotku na googli našlo...teda ak to je on (sice,viac mi našlo fotky nejakých žien, tak možno nás tu klame a v skutočnosti je to žena )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@Johnysheek , prosím ťa, mohol by si nám napísať, aké máš zamestnanie? Ďakujem. A inak, prečo máš iba jedno e„n”-ko v mene?
a čo sa práce týka, premýšľam prečo/čím je to dôležitá a zásadná info..
svojim spôsobom sa živím písaním, dohadovaním, vymýšľaním a cestovaním..
Na mna si ukazujú baby, ktoré ma neustále sexuálne obťažujú na ulici
Ja viem, som si toho vedomý, že dráždim, ale ja sa nechám obťažovať, to je ten ROZDIEL.
Lebo aj staré baby ma obtazuju a ja sa nechávam
na druhej strane, to jej obocie by jej nejedna dvadsiatka mohla zavidiet ;_
ides po ulici, rozhliadas sa, periferne zahliadnes krasavca tomaska.. ani si to neuvedomis, ani si ho nevsimnes, toboz vedome na neho pozries.. a druhy den v schranke predvolanie za sexualne obtazovanie na policiu..
ps: strasne sa hanbim.. v zivote som nic nedokazal.. som ako howard (z tbbt), len skaredsi a takmer nepracujuci..
No veru, vyzliekanie pohladom sa tiež ráta ako obťažovanie
viem používať google a nič som o tebe nenašiel, tak sa nehanbi a daj sem dáku foto,
ale teda
"tunelujem v oboma sposobmi"
Neklam, nejde ťa nájsť googlom, prečo odmietaš dať identitu ?
ale ano.. ako HPP nemam prave dobrocinne zamestnanie v neziskovke..
a daj mi par dovodov, preco by moja identita mala byt (pre teba) verejna?