Nedávno som si v stolici objavila biele červíky..Predtým som si myslela že som chytila len vlka ale ked ma začala stolica pravidelne srbieť ( hlavne večer ked som išla spať) uvedomila som si že niečo nie je v poriadku.
@purenarcissism to si nemyslim... Svrbenie v konecniku sposobuju mrle - teda hlavne ked kladu vajicka. Hlisty su dlhe a tvrde a v konecniku sa nevyskytuju... Nemali by tam priestor...
skús ten vermox alebo začni jesť kopec kyslej potravy. uhorky, kapustu kyslú. cesnaky, cibuľu... proste sa vykysli dostatočne a kúp sa poriadne. umývaj si ruky keď ideš z wc, keď ideš jesť.
@puro789 ano,hlavne sa casto umyvaj,a jedz vela kysleho..ale ak to po niekolkych dnoch neprejde,povedz to radsej rodicom,aj ked je to trapne..aj ja momentalne riesim jeden blby stav,a tiez to bolo dost trapne ale povedala som to rodicom :/
buď sú to tie hlíst alebo mrle, a radšej to povedz rodičom.... alebo choď rovno k lekárke ona (alebo on) už bude vedieť čo má robiť, ja osobne by som to nepodceňovala... ale určite zvýšiť hygienu, umývaj si častejšie ruky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a nie je to nič za čo sa treba hanbiť...máš toto
» sk.wikipedia.org/wiki/Hlísta_de...
@puro789 Su to urcite mrle ale neviem povedat ako sa ich zbavit ale zvys hygienu ruk...
@puro789 neviem
ale je mi to jedno, robte si čo chcete