Niekedy si myslím, že už ani umelec sám nevie, čo tým chcel povedať. Ale hlavne, že sa dá odvolávať na to, že je len nepochopený, pretože intelekt masy sa výrazne znižuje a TO je ten dôvod, prečo ho nezvláda počúvať veľa ľudí .
Ale nevravím, že neexistujú aj naozaj kvalitné a dobré veci v tejto sfére.
čo ma zaujme tak to sa mi lúbi, zaujíma alebo sa tomu venujem, uívam čo ja viem ale rada sa dozvedám nové veci čiže nejak sa tomu nebránim... čo ja viem
@ragdoll ja neviem - ja ako mainstream vnimam umenie servirovane mediami v casti sveta, ktoru povazujeme za civilizovanu. Netvrdim, ze sa tam nenajde aj vela dobrych kuskov, hlavne v dnesnej dobe, ked siroka verejnost akceptuje fakt rozne zanre hudby...
Jednoducho? Nemam rad rychlokvasene hity, ktore aj tak drbu cele dni v radiach, nemam rad filmy, ktore prepchaju kokotinami a chyba tomu aspon nejaky ucel...a tak
pre mna je velakrat bohuzial alternativa iba nejaky skatulkujuci nazov pre nieco, co sa ide tvarit ako jeden z dalsich mainstreamov. kazdopadne ju mam radsej ako to co tu uz je dlhsie zakorenene
@flussica : to je blbosť, ja sa odvolávam na to, že ma nechápu lebo sú príliš povrchní a prízemní ... a som veľmi happy vždy, keď sa nájde niekto, kto ma chápe ... :cD ... Ale mojim cieľom (alebo skôr túžbou) je, aby ma ľudia chápali, nie naopak... (Ale uznávam, že sú aj experti, ktorí vytvoria niečo, čo význam nemá ani v ich hlave - a potom sa cítia ako kingovia ... - len neviem, čo z toho majú? )
@panpeterpan ja som myslela že nerozpráva len o hudbe ale tak o životnom štýle , kultúre a tak ale nie hudbe tak som ho nepochopila , ak ide o hudbu tak ma to nezaujíma ja si počúvam čo chcem a myslím že každý.
neviem, nič takto orazítkované nepočúvam (asi, myslím, že Wiki tak nazvala Evanescence), ale väčšina vecí, čo počúvam, má od stredného prúdu dosť ďaleko
Väčšinou mainstream nie, ale keď znie nejaký song z mainstreamu fajn, alebo film z hlavného prúdu, tak prečo nie? Väčšinou sa ale presviedčam, že mainstream je horší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale nevravím, že neexistujú aj naozaj kvalitné a dobré veci v tejto sfére.
Milujem alternativnu, nemam rad mainstream. Mainstream sa ubera tym smerom, akym diktuju peniaze.
Jednoducho? Nemam rad rychlokvasene hity, ktore aj tak drbu cele dni v radiach, nemam rad filmy, ktore prepchaju kokotinami a chyba tomu aspon nejaky ucel...a tak