noo nevem noo.. podla mna na slovensku je tazke sa presadit.. plaujeme s babami vytvorit kapelu ale ci to vyjde nevem.. no aj tak na slovensku by sa mali zviditelnit nejake mlade kapelky.. ked uz nic inee ..
ja si myslím že nové kapely nemôžu byť tak dobré ako legendy... a ak si založíte kapelu tak bude veľmi ťažké zaujať, či už hudbou, textami... mať kapelu bol môj sen (pred pár rokmi)
moja kamoska ma bicie a hra nane...super ..tiez by chcela kapelu, hlada nejakych ludi, len zatial nemala stastie...a neviem ci sa hcce tak zviditelnit, zeby ju kazdy poznal...ale je to taka spravna baba ...
@3 ale ja som to myslela tak že keď niekto hrá 30 rokov, je slávny po celom svete a má milióny fanúšikov... takému sa nemôže vyrovnať (ani len pokúsiť sa o to) nejaká novozaložená slovenská klubová kapela
Tak to bude ťažké Aj spolužiak hrá v kapele, ale to majú koncerty len v HRC na nejakých strechách
@4 ale ona sa myslím že nechce vyrovnať niekomu kto je známy po celom svete a má milióny fanúšikov.. a keby aj... prečo by sa nemohla pokúsiť? Za pokus nič nedáš
dá sa presadiť, čo by nie ... ale musíš to poňať nie ako nejaký koníček ale ako prácu! Nehrať to, čo ťa baví, ale to čo baví ľudí ... kapelu nezakladať na princípe kamarátov ale ludí ktorí už boli členovia nejakej kapely a svoj nástroj ovládaju ... potom niekoho kreatívneho kto to zladí a samozrejme nejakého textára ... a chuť! Tak je to asi najľahšie ... ale tomu sa hovorí komercia a myslim že to nechceš
Kapelu?Aj ja som kedysi chcela mat,podobne ako ty,cisto babsku no tak to vyskusajte,ak mate uz nakupenu aparaturu,trenujte,vymyslajte si texty....za pokus to urcite stoji
a co sa tyka komentaru c.5,je sice pravda ze v dnesnej dobe je imidz velmi dolezity,ale zato este nemusia robit zo seba kurvy
noo diik za nazory.. ako urcite je image velmi dolezity to chapem..urcote sa aj posnazime najviac ako veme..len jedno ze tu je to dost tazke prerazit.. prsote na slovenskej scene chybaju mlade rockove kapely co ma dost aj mrzi.. mozno ze sa to raz otoci a toeto kapelkyy sa zviditelnia..a ostatnym drziim palce
teraz je uz tazko sa presadit...ja s tym ani nejak nepocitam, ze by sme sa presadili, to by musela byt nejaka nahoda...ale tak ja budem spokojny, ked budeme znami na underground scene...a aspon si mozme robit co chceme a nebude sa nas snazit nejake vydavatelstvo dostat tam, kde chce...som cital jeden rozhovor s Kulym s Desmodu a on povedal, ze by chceli spravit nejaky tvrdsi album, ale vydavatelstvo to nechce...tak to je take smiesne a ubohe sa musiet takto prisposobovat nejakemu vydavatelstvu...takze mne je dobre tam, kde som...aj ked nebolo by odveci, keby ma uzivila iba hudba...to by bolo fajn...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@4 ale ona sa myslím že nechce vyrovnať niekomu kto je známy po celom svete a má milióny fanúšikov.. a keby aj... prečo by sa nemohla pokúsiť? Za pokus nič nedáš
a co sa tyka komentaru c.5,je sice pravda ze v dnesnej dobe je imidz velmi dolezity,ale zato este nemusia robit zo seba kurvy
JA som nikdy necel mať kapelu skorej nejaku zábavnú diwadlovu show ako uragán to ma fascinovalo .. ale neni nejako nato čas v poslednej dobe...
otrepane, ale nemohla som si to odpustit