Ak to myslel zo srandy tak na tom nič nieje. Ja s kamarátkou sme mynule nevedeli čo robiť tak sme si vymysleli dobrú hru......poďme sa urážať. Bola to sranda. Pravdaže sme to nemysleli vážne
..ale on taky nebyva..mozno chcel vazne len zahrat tvrdasa...no neviem...ale urazilo ma to..ved POJE_AT moze akurat tak slapku,ktorej za to zaplati,no nieee??
keby mne nieco take povedal iba by som na neho udivene pozrela, povedala mu ze je debil a s nim som skoncila.poje_at moze fakt len slapku. s takym clovekom by som sa uz viac nebavila, skoncil by na celej ciare. ked si raz dovolil toto povedat tak si to dovoli aj nabuduce.tiez je pravda v akej situacii to povedal.ale napokon by ho ani to neospravedlnilo.
noo sama by si mala vediet ako to myslel ved 3roky??? (a este jak nikdy nepouzival vulgarne slova a chodi s tebou 3 roky a nespali ste spolu-to by asi kazdeho dozralo!tak to zo seba vypustil
No, ja ybs om nanho asi spustila dobru slovnu palbu ... mne by si moj nieco take nedovolil povedat. Na druhej strane .... ja s mojim nechodim ani rok a taketo mi ani nemusi hovorit xD Myslim si ze musi mat bozsku trpezlivost, ak spolu naozaj chodite tri roky ...
Ty hlavne musíš vedieť po troch rokoch aký je. Ak za tie tri roky s tebou takto vôbec nejdenal, tak sa možno snažil byť vtipný, alebo mu v tej chvíli hrablo. To už neviem. Ak ho ľúbiš, tak ja by som na tvojom mieste nezahadzovala krásny trojročný vzťah ako si sama povedala. Skús si to s ním vydiskutovať, že ako to myslel a potom uvidíš čo ďalej.
tak podla mojho skromneho nazoru, chalan uz bol tak nadrzany, ze proste povedal, to co ho prve napadlo, nepises v kaej chvili to bolo...no a tie 3 roky,musel mat vazne nekonecnu trpezlivost.aj mne sa raz stalo, ze priatel to uz nevydrzal a dobre vedel ze sme nemali ziadnu ochranu ale aj tak ma zacal vyzliekat a hovoril mi ze si da pozor, no ja som povedala ze nie a potom sa mi ospravedlnil.zase ked je chalan vzruseny tak toho nakeca.3 roky je dost dlha doba a podla mna za takuto malickost sa rozist je podla mna blbost, no a je to aj signal ze ta stale chce a stale po tebe tuzi.ale tak zase ked to povedal pri plnom vedomi , tak to by si mu uz ala povedat, ze sa ti to nepacilo, ako sa vyjadril
vy ste tri roky spolu este nespali?Ak spali nebrala by som to ako urazku ale ako zart a smiala by som sa s nim nato a potom by som ho asi pojebala ja a ak nie mozno by ma to trochu urazilo,podla toho ako to myslel..Zavisi aj ton reci a tak chapes
ako vravis nam to tu...hej na nejaku stranku davas svoj problem ako vacsina z nas...ale tu ide o nho...jemu by si mala povedat to co pises tu,ze to od neho nebolo pekne...kebyze mne to to povedal chalan taq leti na mars-taq byb som ho nakopala...no a potom to s nim vydiskutovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale keby to povedali mne tak sa asi rozosmejem ale nebolo by mi vsetko jedno.
ak sa smiem spytat ako si na to zareagovala?
www.amazonky.blog.cz tam si mozes povedat co chces aj nehat poradit a tak ...