Jeeeeeeeeeej, podla mna super hra. Presla som 3-krat. Super pribeh, fakt ma to bavilo, teeeeda, to bolo riadne davno . Ale ten koniec ma poriadne dorazil. :-C
Jeeeeejda, mna jednotka velmi bavila. Ale mozno to bolo aj preto, ze som az tak vela hier predtym nehrala . Nuz, mam pocit, ze o dvojke sa hovori uz poriadne dlho, vobec uz o tom nemam prehlad. Ale zastrielala by som si .
Ale pre fanúšikov... čo tak sa preháňať po Lost Heaven napríklad v Lade alebo Škode 120? stačí pozrieť mafia-jpas.net a mafia.bonusweb.cz tam je to popísané presnejšie
som presiel ano nepamatam kolko krat, vzdy ma to bavilo, vzdy to malo nieco nove do seba, este aj teraz si ju raz za cas zahram, len tak z nudy... ze nainstalujem, prejdem a idem dalej... na dvojku sa prirodzene tesim
hra mafia ma nieco do seba zarucene ma plus co sa tyka dialogov a videii velmi dobra grafika na to obdobie putavy pribeh viac moznosti ako si ulahcit misiu proste parada...... skoda ze mafia 2 bude az o rok som zvedavy kto tu hru rozbeha poziadavky budu narocnee..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale pre fanúšikov... čo tak sa preháňať po Lost Heaven napríklad v Lade alebo Škode 120? stačí pozrieť mafia-jpas.net a mafia.bonusweb.cz tam je to popísané presnejšie
p
r
e
s
c
r
i
p
t
o
v
a