Dnes moj otec musel dat zosrotovat stare auto Ked si nato spomeniem stale placem a je mi to luto.Ja viem bolo to iba auto ,ale ja som ho mala tak rada.Ja strasne lubim auta a toto nase auto aj ked bolo stare bolo take mile akokeby malo dusu a oni ho dal
Ja ta plne chapem, ked pride cas mojej Civinky tak tiez ju budem oplakavat, ale ta ma este cas, len ju musim trocha poservisovat. Zazil som s nou vela veci a dufam ze este zazijem
12...fu, pekne auticko ale mne by postacil aj taky pekny sportovy mercedesik, popripade vacsie BMWcko stuck_out_tongue:oznam ludi, ktori maju k svojim autam fakt vztah...su schopni ich drzat v garazi aj ked uz rok nejazdia. A inac ja by som teda radsej mala konika nez aut takeho krasneho hannovera
matrixicek99 aj mna to velmi trapi ze namdali zosrotova nase stare auticko a zapamätaj si ze toto auticko bude v mojom mobile az do v tedy,kym aj ten mobil nebude zosrotovany...smitim s tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
:'
ja by som za svojim reval aj 5 dní v kuse
Ale ak ste zosrotovali napr. Koenigsegg CCX(co pochybujem TAK SMUTIM S TEBOU:d:d:´(
A nepocuvaj ich kup si konika! ..a ak byvate v byte ..
Kto nezazil nepochopi ....
nenavidism tento svet
inak nad rozliatym mojitom by sa slzy tlačili aj mne... a keby bolo jahodové, to už by som sa fakt neudržala
ale niéé...to bude dobré(A)
Tvoja matusana .....