co hovorite na tuto kapelku? ja ju pocuwam asi taky rok,co som prvykrat videla SAW 2 ,nakonci bola ix pesnicka FORGET TO REMEMBER ktoru som si okamzite zamilovala a teraz su nieco ako moja zavislost zboznujem Chadov hlas,videla som nejake koncertne vi
jeeeej,...no konecne sa dakdo nasiel, kto ich pocuva a dokonca ich ma aj celkom rad ajja ich pocuvam, su celkom dobri,..paci sa mi Forget to remember, ako to tu uz bolo spomenute a taktiez Fall into Sleep - to nema chybu,je to uzasne,.........a ja som ich spoznala vdaka filmu Ghost Ship,...tam bolo k tomu Not Falling........he, kdo nepozna, nech si vypocuje,......nemam slov....
nie ze celkom ale zboznujem ich nedavno davali ghost ship a tam nakonci ze jeeej mudvayne...ani som nevedela ze tam maju pesnicku aspon nieco dobre na tom filme okrem desmonda harringtona
pravdupovediac moc si to nepamatam ale volaky typek co sa tam menil ci co vacsinu filmu som prespala ale vraj sa volal Jack Ferriman a nakonci ked tu babu nakladali do sanitky,ona si asi myslela ze je mrtvy a zrazu ho zbadala za ostatnymi co vynasali debny na lod...uz vies ktoreho myslim?
Aha,.........jasne! Sak ten hlavny.....ten, co bol najprv nenapadny, a potom.....bum......obratil kabat ...Jasne,.....tak ten bol super, a ta zaverecna scena, jak si opisovala je hadam najlepsia z celeho filmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nie ze celkom ale zboznujem ich nedavno davali ghost ship a tam nakonci ze jeeej mudvayne...ani som nevedela ze tam maju pesnicku aspon nieco dobre na tom filme okrem desmonda harringtona
a to do bol desmond harrington.....ten starsi kapitan?...alebo melem blbosti?
Aha,.........jasne! Sak ten hlavny.....ten, co bol najprv nenapadny, a potom.....bum......obratil kabat ...Jasne,.....tak ten bol super, a ta zaverecna scena, jak si opisovala je hadam najlepsia z celeho filmu
hej tu si aj dokonca....pamataaaam pri ostatnych som tak pospavala
a btw neviete ci nechystaju nieco novee??uz by sa aj patrilo