PRESTÁVA MA TO TU NA BIRDZI BAVIŤ, KEĎ TU KOLUJÚ TAKÉTO DRISTY, JE MI TO MOC LÍTO, ALE UŽ SA MI TO TU POSTUPNE ZHUSUJE, TO BUDE TÝMI DECKAMI, KTORÉ NEMAJÚ ASI ĆO ROBIŤ ALEBO NEVIEM.
mimik ja si myslim presne to iste...som na birdze chvile ale kazdy den sa vo fore najde hlupe decko ktore asi nema od radosti co robit a pyta sa na totalne hovadiny typu pomozte mi zbalit chalana a blablabla
ach jo tommyhot a mayo vy sa priam milujete ako tunaka tak pozeram
To by chcelo davat bany za sproste otazky (dufam ze to bude v birdz2). Taky ten par dnovy ban by postacil. A ak sa clovek nepouci tak interval zvysovat
Na co su ti referencie ked testujes ani nevies co. Donedavna sa tu dal robit sql injection jedna radost a o XSS attackoch ani nehovorim (stale neosetrene).
Tak ked sa povie tester tak testuje vsetko aj bezpecnost stranky, nie? A ak nie tak co take testujes?
Pokial zas ja viem, tak som tu len navstevnik a ked aj nieco testujem tak pre svoje ucely, Tomas nepovedal ze budem oficialny tester bezpecnosti birdzu alebo jak by som to nazval aj ked par krat sme rozoberali co by tu bolo treba doriesit, stale som tu len navstenik tak ako kazdi..
Tak prepac, ale ja osobne by som sa citil velmi trapne ak by som to do referencii(a ako jedinu referenciu) uviedol, ak by som chcel niekde pracovat(abaffydesign.co.uk) prave toto...
A je tam zle asi vsetko
1) Vstupna stranka
2) Bordel v kode
3) Tabulky
4) Obrazky nevhodne pouzite
5) Vazna absencia CSS
6) Farebne kontrasty
7) Velky PHP programator tam pouziva BlueBoard
8) Zda sa mi to alebo je to prekopane phpBB?
9) iFramy
10) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bordel...
v tomto si uplne mimo vsetkych modernych standardov...
Najviac ma zabilo, ze "bla... bla... zbuchane za tyzden" a neviem co este
ale pritom v pate: "Designed & Developed by TommyHot"
A este do AboutAutor si das: "Prosím kontaktujte ma, ak sa vám táto stránka páči a chceli by ste mať vlastnú."
Ja som tiez robil jednu stranku... A bola hnusna a vedel som, ze je hnusna a nikde ju v referenciach nemam, ale robil som ju a ani do paty som si nic nedal.
Ako hovorim nebol na to cas a oni potrebovali cim skor novu stranku a nikto sa toho nechopil.
A asi hovoris o referenciach co som posielal Tomasovi, tak ine nemam (stranky co som robil [100% vlastna tvorba, vsetko nakodene] som nikdy nedal na web a uz ich ani nemam na disku), a nechcel som unho robit ako webdesigner (to jest grafika a html+css a co ja viem co este), ale ako php programator a myslim si ze ked viem odhalit chyby v nejakej aplikacii, tak je logicke ze viem aj kodit v danom jazyku..
Mas pravdu ze ta stranka je bordel (hlavne preto ze som pouzil taublky), ale ak spravis za tyzden a este k tomu zadara lepsiu, nech sa paci
nemyslim si ze birdz stratil uroven priblblymi otazkami... skor priblblymi odpovedami... Ked niekto dokaze do odpovede ktora ma 10 slov vlozit desat vulgarizmov, len kvoli tomu, ze sa mu to nepozdava... tak sa skor pozastavim na blbosti odpovedajuceho ako na blbosti pytajuceho sa... Nie kazdy ma zaujem prist do nejakej temy a citat za sebou slova ako ko... pi.. jeb.... kur.. a nadavky od vymyslu sveta...
P3tula: Ale človek tu chce byť na niečo užiočný, poradiť v niečom zmysluplnom a nie v otázkach, ktoré sa tú dennodenne opakujú ako napr. čo napísal TOMMYHOT : " chcem chalan, on mňa nie, je ko*** " a iné kekeciny. Proste osobne ma to prestávať v tomto smere baviť a je pravda, že dá sa odpovedať bez vulgarizmov, keď tebe prekáža práve štýl odpovedajúcich ( P.S. odpovedám bez nich ), len fakt sa aj treba zamyslieť nad tým, že príde si tu 13 - 17 človek, ktorý je tak lenivý, pozrieť si predchadzajúce príspevky v danej problematike a opäť sa opýta to isté, doooookoooolaaaa vrrr. Kto to ma chuť čítať, hm?
a tak ci tak, prihlasil si sa ako php programator s "trochen prerobenym phpBB" do ktoreho si povkladal BlueBoard...
Kriste pane, to co je za programatora ked pouziva BB? Hej, chapem, BB nemas ako rozdrbat, urcite je dobre chraneny...
Odkedy viem php tak som ANI RAZ! nepouzil BB a to je minimalne 2,5 roka. IMHO je velka hanba sa oznacovat za PHP PROGRAMATORA a pisat si do profilu, ze vacsinu casu travim masturbovanim a programovanim a JEDINA referencia je vlastne nevskusne rozdrbane phpBB a BlueBoard...
BTW: Vies o tom, ze phpBB naburas skor ako handmade site?
A nedaj sa vysmiat, do phpBBcka ani neprdnes.. Naburaj (nie uz znamymi metodami) phpBB 2.0.22 (ciste forum bez modov) a uz nikdy nepachnem na tuto stranku.
Btw mna tu kritizujes a nevies si spravit ani vlastny counter..lol
No Mayo riesi tu ine veci (pocnuc smajlikami a dakymi ajaxovymi featurinami). A Tommyhotova uloha bude hladat bezpecnostne chyby v novom BIRDZe, myslel som ze je to obom jasne
Dakujem, ale netuzim byt "kolegom" s Mayom. Ved on sleduje bug reporty a cita tam ako ludia "hackuju" phpBB, on vie vsetko, tak nech si tu riesi bezpecnost.
Mayo, ten ---- nemal chybu...myslim, ze by sme sa zhodli co sa tyka nazoru na Tommykkta, ale co uz, ked si raz neda vysvetlit, tak nech taky zostane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Pripadá mi to tu, akoby si tu robili niektorí dobrý deň!
Len kto si to pamata..
To by chcelo davat bany za sproste otazky (dufam ze to bude v birdz2). Taky ten par dnovy ban by postacil. A ak sa clovek nepouci tak interval zvysovat
a nezmenil som y.
pokial viem, tak na to tu mas byt ty
Pokial zas ja viem, tak som tu len navstevnik a ked aj nieco testujem tak pre svoje ucely, Tomas nepovedal ze budem oficialny tester bezpecnosti birdzu alebo jak by som to nazval aj ked par krat sme rozoberali co by tu bolo treba doriesit, stale som tu len navstenik tak ako kazdi..
Co som si vsimol, ze pre teba to je trosku neznamy pojem...
alebo to, ze nevies co to je?
myslim, ze to hovori za vsetko...
Ale je pravda ze ta stranka bola zbuchana za tyzden a skoro vobec tam nechodim..
A je tam zle asi vsetko
1) Vstupna stranka
2) Bordel v kode
3) Tabulky
4) Obrazky nevhodne pouzite
5) Vazna absencia CSS
6) Farebne kontrasty
7) Velky PHP programator tam pouziva BlueBoard
8) Zda sa mi to alebo je to prekopane phpBB?
9) iFramy
10) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bordel...
v tomto si uplne mimo vsetkych modernych standardov...
Najviac ma zabilo, ze "bla... bla... zbuchane za tyzden" a neviem co este
ale pritom v pate: "Designed & Developed by TommyHot"
na kazdej stranke vidno: "Powered by phpBB © 2001 - 2007 phpBB Group"
A este do AboutAutor si das: "Prosím kontaktujte ma, ak sa vám táto stránka páči a chceli by ste mať vlastnú."
Ja som tiez robil jednu stranku... A bola hnusna a vedel som, ze je hnusna a nikde ju v referenciach nemam, ale robil som ju a ani do paty som si nic nedal.
www.s*******.sk
A ja narozdiel od teba... za vzhlad nemozem
2) nedostatok casu
3) mno jo
4) asi myslis transparentne png? alebo ze obrazky nemaju alt?
5) ?
6) mozes konkretizovat?
7) ako som povedal nedostatok casu
8) nezda sa ti to, je to phpBB
9) a ako som tam mal dat ten blueboardovy chat, ked som ho chcel vo vnutri stranky?
10) mmno jo bordel
K tomu ze je tam Designed & Developed by TommyHot" a potom: "Powered by phpBB © 2001 - 2007 phpBB Group" - je tam dost veci mojich, phpBB trochen prerobene (nemyslim tym len template ale aj samotny code)
Ako hovorim nebol na to cas a oni potrebovali cim skor novu stranku a nikto sa toho nechopil.
A asi hovoris o referenciach co som posielal Tomasovi, tak ine nemam (stranky co som robil [100% vlastna tvorba, vsetko nakodene] som nikdy nedal na web a uz ich ani nemam na disku), a nechcel som unho robit ako webdesigner (to jest grafika a html+css a co ja viem co este), ale ako php programator a myslim si ze ked viem odhalit chyby v nejakej aplikacii, tak je logicke ze viem aj kodit v danom jazyku..
Mas pravdu ze ta stranka je bordel (hlavne preto ze som pouzil taublky), ale ak spravis za tyzden a este k tomu zadara lepsiu, nech sa paci
P3tula: Ale človek tu chce byť na niečo užiočný, poradiť v niečom zmysluplnom a nie v otázkach, ktoré sa tú dennodenne opakujú ako napr. čo napísal TOMMYHOT : " chcem chalan, on mňa nie, je ko*** " a iné kekeciny. Proste osobne ma to prestávať v tomto smere baviť a je pravda, že dá sa odpovedať bez vulgarizmov, keď tebe prekáža práve štýl odpovedajúcich ( P.S. odpovedám bez nich ), len fakt sa aj treba zamyslieť nad tým, že príde si tu 13 - 17 človek, ktorý je tak lenivý, pozrieť si predchadzajúce príspevky v danej problematike a opäť sa opýta to isté, doooookoooolaaaa vrrr. Kto to ma chuť čítať, hm?
ale este raz si odpoviem...
no to mi len potvrdilo, ze nevies co je pouzitelnost a pristupnost...
Ano, urobil som stranku do 24 HODIN!, VSETKO! vlastny pekny kod, ziaden "trochen prerobeny phpBB" a dokonca to ma aj velmi peknu administraciu ajaxovu
» pekaren.svidnik.com
a tak ci tak, prihlasil si sa ako php programator s "trochen prerobenym phpBB" do ktoreho si povkladal BlueBoard...
Kriste pane, to co je za programatora ked pouziva BB? Hej, chapem, BB nemas ako rozdrbat, urcite je dobre chraneny...
Odkedy viem php tak som ANI RAZ! nepouzil BB a to je minimalne 2,5 roka. IMHO je velka hanba sa oznacovat za PHP PROGRAMATORA a pisat si do profilu, ze vacsinu casu travim masturbovanim a programovanim a JEDINA referencia je vlastne nevskusne rozdrbane phpBB a BlueBoard...
BTW: Vies o tom, ze phpBB naburas skor ako handmade site?
A nedaj sa vysmiat, do phpBBcka ani neprdnes.. Naburaj (nie uz znamymi metodami) phpBB 2.0.22 (ciste forum bez modov) a uz nikdy nepachnem na tuto stranku.
Btw mna tu kritizujes a nevies si spravit ani vlastny counter..lol
ktoru aj tak chcel majitel stranky sam
a v administracii ma dalsie statistiky, ktore som programoval ja
o phpBB len viem, ze dost casto o nom pocut, ze ho ZASE niekto nabural...
Prepac, ale viac casu stravim PROGRAMOVANIM ako naburavanim opensource veci, ktore aj tak nejak... nepouzivam(okrem WP asi)
A nerobi zo seba bu-bu-bu neopunkmasturbatorprogramatora
A mayo si na to aj dozrie, neboj sa