Ahoj!
Chcem vás poprosiť o radu ohladne mojej matky.Robí mi stále napriek zhadzuje ma ponižuje proste mi ničí život neviem ako dalej.
Napíšem vám napríklad čo sa (pred hodinkou asi) stalo:
Došla som zo školi celá unavená však sme mali 8 hodin napustila
No, moja mama tiež občas chytí svoj stav, ale takéto hrozné to nie je.
Keby sa k tebe takto správala raz za čas, dá sa to chápať ako ženské premeny nálad, ale keďže to vyzerá, že takáto je permanentne moja povaha a nátura mi vraví len jedno: pekne jej od srdca povedať, čo si myslím. Možno by to bola chyba, ale žiť v jednej domácnosti s takou osobou by som JA nevydržala.
Mne tiež nikdy neverí, vždy si myslí že klamem a že ona vie aj tak všetko lepšie... A takisto mi robí napriek:/.. Ale ja už som si zvykla, neodpovedám na tie jej otázky,lebo aj tak mi neuverí... Čo už vydržať do 18-ky a potom sa odšťahovať
@ghoticpoethic keďže ja mám podobnú osobu doma, svoj názor na to mi fakt nepomohol, ešte viac sa na mňa nahnevala... Niekedy sa fakt obdivujem že to s ňou doteraz držím...
Mám kamarátku ktorá ma podobnú rodinu a pre mňa je to nepochopiteľné. Nepíšeš nič o svojom otcovi, takže neviem čo je s ním, ale aj je tak by ti s mamkou mal pomôcť. A čo sa týka mojej spolužiačky, končíme strednú takže sa teším, že odídeme z domu a osamostatníme sa Teba to ale čaká až o rok... no je to ťažke, drž sa..
a čo oco?? ten s tým nič nerobí?? ja chválabohu nič také nemám aj keď asi trikrát za celý svoj život takto nejako prehnane reagoval môj oco aj keď ma nikdy nebuchol.. okrem jedinej facky som od neho nikdy nič nedostala.. (ako myslím v tom zlom.. , lebo darčeky dostávam pekné).. neviem či by rozhovor s mamou k niečomu viedol. väčšinou nás rodičia v tomto veku považujú ešte za deti .. ktoré nevedia poriadne rozmýšľať.. neivem poradiť vydrž a potom utekaj niekde preč..
@helusiq Všimla si si, ako som zdôraznila 1.os.SG? JA? Je to môj názor a v tomto smere sa poznám: takto by som reagovala ja. Možno by to nebolo najšťastnejšie riešenie, ale keby sa moja mama správala tak ako je opísané, po čase by sa to vo mne nahromadilo a skôr-neskôr by som vybuchla. Ak sa ti to nepáči, prepáč.
@bidi Maminho frajera považuješ za otroka? Či ona sa k nemu tak správa?
@bidi A smiem vedieť, koľko má mamin priateľ rokov?
Hm, ale podľa toho, aké informácie tu poskytuješ, tak sa mi vidí, že mamina má možno nejaké komplexy, ktoré si vybíja na druhých (s výnimkou tvojho brata)... a možno jej len robí dobre sa takto správať k ľuďom
ako necital som to cele, len prvu vec co tu je, teda 0-tu, ale musis sa naucit ignorovat, proste jej pekne povies, poprosis, ospravedlnis sa a ked nepomoze, tak ju jednoducho ignorujes, tvaris sa ze neexistuje a nie je v tvojej pritomnosti, je to obcas viac nez tazke, ziada to tvrdu a vyspelu osobnost, ale da sa to, aspon mne to pomohlo a vela krat, hoci nie s mojou rodinou ale v inych sferach no...
pises, ze tvoj brat (21r.) vypil MAME borovicku..ako casto ona pije alkohol?
skuste sa spolu v klude porozpravat a vysvetlit si to, ak to nepomoze skuste sa spolu obratit na psychologa
pocuj,tieto problemy ma aj ja doma..ja ti radim,skor nez sa zblaznis..mas 17(ja bohuzial este ne a preto to uskutocnit moc nemozem)aale aj tak,vyjeb sa na matku..zober si par veci a odid!
a toto myslim vazne! az vtedy zisti aka si pre nu dolezita..a ak to nezisti,ani sa nevracaj k nej,vra sa domov po zbytok veci..
fakt,najdi si niekde niec..brigadu urcite mas a nejaky taky mensi podnajom u kamosky by sa mozno nasiel..
prosim ta,nenechaj sa terorizovat..toto je fakt vazne..
alebo ked uz nie toto,tak proste matku nepocuvaj,chod v pohodke vonku a pod..
ja mám tiež brata ... mladšieho... a on je svätý a ja si všetko za neho odnesiem :/ sa skús s ňou normálne porozprávať... a keĎ to nepomôže, tak sa obrať napr. na babku a tak
Vau niekedy ďakujem bohu,že mám reflexy a všetky úderi vraciam
Ale mať hentakú osobu doma,ja by som to nevydržala...asi by som sa nasťahovala k tatkovi...Ja to nechápem mňa nikdy doma ani len neudreli!No dobre raz som aj ja dostala tri facky,ale zaslúžila som si ich!Priznávam!
Nemala by si to nechať tak!Neviem ako by som ti poradila: disappointed:
Bože ja keby mám takého brata,tak by som to asi nevydržala!
fuuu slecna drzim palce , urcite to nemas lahke, skus vydrzat, byt mila, a snad casom sa to zlepsi, hmmmmm kazdy sme len ludia a mame tolko co so sebou robit, naucit sa ovladat a spravat a nie kazdy to zvladne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keby sa k tebe takto správala raz za čas, dá sa to chápať ako ženské premeny nálad, ale keďže to vyzerá, že takáto je permanentne moja povaha a nátura mi vraví len jedno: pekne jej od srdca povedať, čo si myslím. Možno by to bola chyba, ale žiť v jednej domácnosti s takou osobou by som JA nevydržala.
ale poradit ti neviem...
Dakujem
@bidi Maminho frajera považuješ za otroka? Či ona sa k nemu tak správa?
matka sa tak k nemu sprava ...on je moc dobry človek matka to zneužíva moc
Hm, ale podľa toho, aké informácie tu poskytuješ, tak sa mi vidí, že mamina má možno nejaké komplexy, ktoré si vybíja na druhých (s výnimkou tvojho brata)... a možno jej len robí dobre sa takto správať k ľuďom
skuste sa spolu v klude porozpravat a vysvetlit si to, ak to nepomoze skuste sa spolu obratit na psychologa
a toto myslim vazne! az vtedy zisti aka si pre nu dolezita..a ak to nezisti,ani sa nevracaj k nej,vra sa domov po zbytok veci..
fakt,najdi si niekde niec..brigadu urcite mas a nejaky taky mensi podnajom u kamosky by sa mozno nasiel..
prosim ta,nenechaj sa terorizovat..toto je fakt vazne..
alebo ked uz nie toto,tak proste matku nepocuvaj,chod v pohodke vonku a pod..
Ale mať hentakú osobu doma,ja by som to nevydržala...asi by som sa nasťahovala k tatkovi...Ja to nechápem mňa nikdy doma ani len neudreli!No dobre raz som aj ja dostala tri facky,ale zaslúžila som si ich!Priznávam!
Nemala by si to nechať tak!Neviem ako by som ti poradila: disappointed:
Bože ja keby mám takého brata,tak by som to asi nevydržala!
No to by si asi veru nebol ty, aby si niečo chápal
@0
... Napadá ma sprostosť ... Máte s bratom rovnakého otca?