taká dámska jazda,to Vám je dobrá vec..poohovárate tých,ktorých milujete a je sranda..asi 5kamošiek sme sa zhodli na tom,že chalani sú strašní..AJ VY TO POZNÁTE:máte nekonečnú chuť na milovanie a on povie:TERAZ NIE,SOM UNAVENÝ...a Vás môže aj dotrhať
aj ja sa dokazem nasrat na chlapa ked nechce a ja chcem ale neviem co by sa im stalo, keby raz sexovali aj ked sa im nechce... mne sa tiez kolko krat nechcelo, ale este som nejake sily nasla
Chodil som s jednou babenou dva roky a nechcela sa milovat. To je jedna vec. A dalsia? Kto si stale vymysla, ze ho boli hlava, alebo ze ma prave nalakovane nechty, alebo ze sa prave cesala? Hm??
Muž ide so svojou ženou po džungli. V tom ich prepadne gorila a začne naháňať ženu. Žena vylezie na strom a kričí. Miláááčik pomôôž mi! To zviera ma chce znásilniť, čo mám robiť? Povedz jej že ťa už zas bolí hlava.
záleží na tom kto je dominantný a kto submisívny. ten druhý sa podriaduje náladám toho prvého.to môže byť chalan alebo aj baba. ale zase ked sa mu nechce môžeš ho zneužiť...uvidíš nakoniec bude aj tak rád
Treba na nich ísť psychologicky... Nie priamo požiadať ale nepriamo navádzať. Napr. prídeš oblečená len v nejakej malej "handre", pohľady, nenápadné dotyky... napojte svoju fantáziu, chlapa sa dá ľahko presvedčiť. Ale treba ho zvádzať, nie požiadať /v tej chvíli sa mu asi nechce ale o pol hodinku sa mu možno bude chcieť/.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Chodil som s jednou babenou dva roky a nechcela sa milovat. To je jedna vec. A dalsia? Kto si stale vymysla, ze ho boli hlava, alebo ze ma prave nalakovane nechty, alebo ze sa prave cesala? Hm??
to Tomm15:
fraza "boli ma hlava" je ta najspolahlivejsia vyhovorka...a z nej ma ide trafit slak..