podla nalady alebo podla toho co robim alebo co idem robit alebo len take haluze hlavne po rusky ...teraz mam "...včera tleskal, a dneska miři ....tak teda střilej, sezadu ! Jenom ťe prosim miř na hlavu !" urivok z textu jednej pesnicky ....
no moje icq srtatusy si ako kedy..ked som po nejakej dobrej akcii tak su to take akoze spomienky..niekedy ked mam fest nervy tak to tak ja vyzera..ale kedze mam na icq vela rodiny, snazim sa co najslusnejsie
ja som kedysi mávala status heftov ktoré sme vonku s kamošom zadreli Sa nam toho tam nazbieralo že to už bolo riadne dlhé a najlepšie na tom bolo, že sme to chápali len my, tak to bolo len nám smiešne ...
ja mam napisanych niekolko zakladnych ktore pouzivam 1 ze nemam naladu alebo som smutna a seci chodte do pice 2 ze mam prazdniny a zabudnite ze budem daco zehlit umyvat a bla bla mam tam vymenovanych kopu veci 3. ze som vo vani a ked vam budem chybat prezvonte 4. telefonujem a potom ze "ahoj puf .. co robis Muf ??? telefooonujem a ty co robis ?? aj ja telefonujem ale ja mam vecsi telefon 5. nejaky srdcervuci citat a ten 6 si nechavam ze podla nalady
ja mám poväčšine úryvky zo songov. teraz je to napr. refrén horkýže slíže - baby alebo kabát - moderní děvče, tiež refrén, mimochodom, mám to aj v stavoch, takže tak
vždy mám nejaké duchaplné statusy, poväčšine anglické ako napr: I am on a quest to the deepest darkest corners of my room in search of what some would call "a floor" a long and
difficult task awaits me. Wish me luck my friends for a may not return alive. alebo mám v statuse vypísané všetky príznaky schizoafektívnej poruchy, ktoré na mňa sedia...
a momentálne mám status takýto:
,,Woof woof" ,,Čo si práve urobila?!" ,,Zaštekala..." ,,Prečo štekáš?" ,,Čo? Ja neštekám..." ,,Pred chvíľou si urobila ,vúf vúf´ a tvrdila si, že štekáš..." ,,Nie, to sa ti len zdalo..." ,,Štekala si." ,,Ja? Nikdy..." ,,Ako myslíš..." ,,Woof woof" ,,Zasa to robíš!" ,,Čo robím?" ,,Štekáš!" ,,Ja? Nikdy..." ,,Woof woof" ,,Neopakuj!" ,,Práve si uznala, že štekáš!" ,,Kto? Ja?"
ja som tam teraz dlho nebola lebo nevim heslo ale ked som tam tak vzdy ked pisem s niekym a haluzime tak ja si to napisem do statusu ze ty co si zajebal?..zhe Karlovi Gottovi sa postaví?.. to vis ze jo .. alebo ked sa s niekym pohadam tak do statusu ty kkt pojebo a nikto nevie o com .. a ked ma seci ze okakaju a nikto nenapise co sa nestava casto ale obcas dam si datum ze mam narodky a potom seci pisu
ja mam uryvky zo songov najcastejsie rytmus ivan t. z presova alebo to co povieme s kamoskou vonku teraz mam ma pojeb a predtym kwetinky sepkat bumbuca
podstata podstaty je v podstate nepodstatna.....alebo nejaky vtip tma mam...aleob naladu,ze nech ma nikto nerusi bo so mnou neje rec a take......aleob nejake hadanky,ze napr ako sapovie niekomu kto nema lavu ruku lavu nohu lave oko alave ucho?no predsa ALL RIGHT....a take v tom zmysle...minulkeoh rku am ucila matiku jenda profacka,co sme sa nemali radi a brali sme vyrazy a ich negaciu tak som si dala status,ze SMEREKOVA NEGUJE MATEMATIKU A Z TOHO VYPLYVA,ZE JA TOMU ABSOLUTNE NEROZUMIEM............
no ja mávam vecsinou take ze.. heh.. nno napr.. Ráno nemozem jest lebo myslim na teba.. poobede nemozem jest lebo myslim na teba.. vecer nemozem spat lebo som hladna alebo ked ta zivot omrzi a stane sa peklom daj si hlavu do hajzla a zakri sa deklom ( a nezabudni spláchnut)
noo alebo uz len take trapne ze Mudrejsi ustupi.. a svet potom tak aj vyzera..
Chcet sa presadit?? kupte si kvetinac...Podstat podstaty je v podstate nepodstatna...Strtlo ma stastie povedalo UHNI a slo dalej...a trak no rozne podla nalady..
Keď život najsmutnejší sa ti bude zdať, keď more sĺz ťa bude úsmev stáť, keď nik nepochopí, že bolesť v srdci máš, pamätaj, že svojho anjela strážneho máš.
Zlí ľudia žijú, aby jedli a pili, dobrí ľudia jedia a pijú preto, aby žili.
Kde jsi ? Kde jsi ?
Celou noc, kde jsi ?
Volám telefónem kam se dá
Kdo tě blízko chce mít jako já
Čekám tě kde jsi ? Kde jsi ? alebo tak podla nalady
Nikdy nehovor, že niečo nejde, pretože sa vždy nájde iniciatívny blbec, ktorý nevie, že to nejde a urobí to.. Nevadí, že niečo robím pomaly, lebo možno to robím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
napr NIE LETÁKY :p.. nič čo ?
moj najcastejsi status
Vacsinou mam v statusoch vyroky a nejake myslienky,resp. odkazy ked som mimo.
alebo este Beer - That which doesnt kill us, make us stronger
Čo vznikne ak zmiešame amyl acetát, amyl butyrát, amyl valerát, anethol, anisyl formát, benzyl acetát, benzyl isobutyrát, kyselina butyrová, cinnamyl isobutyrát, cinnamyl valerát, koňakový eterický olej, diacetyl, dipropyl keton, ethyl butyrát, ethyl cinnamát, ethyl heptanoát, ethyl heptylát, ethyl laktát, ethyl methylphenylglycidát, ethyl nitrát, ethyl propionát, ethyl valerát, heliotropin, hydroxyphrenyl- 2-butanon (10% roztok v alkoholu), ionon, isobutyl anthranilát, isobutyl butyrát, citronový eterický olej, maltol, 4-methylacetophenon, methyl anthranilát, methyl benzoát, methyl cinnamát, methyl heptine carbonát, methyl naphthyl keton, methyl salicylát, mätový eterický olej, nerolový eterický olej, nerolin, neryl isobutyrát, kosatcové máslo, phenethyl alkohol, růže, rumový éter, undecalactone, vanillin a rozpouštědlo? No predsa osciežujúci jahodový Mac Milk Shake. Mňam.
Expect worst, hope for best
Nie som blázon...moja realita je len iná ako tá vaša
Never underestimate the power of human stupidity
Aj keď sme inteligentní, nikdy sa nám nepodarí prísť na to, na čo umrelo Mŕtve more.
Život je boj... tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošla.
Sex je jeden z najbezpečnejších športov, ktorý sa dá
prevádzať.
Pretiahne a posilní azda každý jeden sval v tele. Je oveľa
príjemnejší ako zaplávať 20 dĺžok a nepotrebujete mať ani
žiadnu špeciálnu obuv!
ked som hladna mam tam ze hlad nezastavis ×P
a ked som niekde odbenuta tak "mell tady nenii.. zanechte vzkaz.. piip"
aboo selijake vyroky co niekto zadelil vonku. etc
i'm...ta najnaj ale že fakt najnajnajnamyslenejšia kažižga *JOKINGLY*
ked som si však preinštalovala na qip tak to ostalo už len na
I'm...proste kachna neriešte
ten mám najčastejšie alebo som mala tiež úvahu prečo je pol litra pudingu len na jednu porciu a polka velkého melona stačí len ako ranajky
a inokedy mám aj:
Gettin' horny now
Privet
Keby ja bol orol vták, vyletel bych nad oblak...
a môj asi najlepší:
poďme sa všetci spolu robiť! že group sex
a teraz že píšem...
alebo :free day...and rest..and cigarettes...
a keď mám takú náladu, že nijakú tak:-> Keď sa chceš presadiť, kuup si kvetináč...
a obrázok mávam najčastejšie kafíčk
,,All of my questions are answers to my sins,
all of my endings are waiting to begin!!"
difficult task awaits me. Wish me luck my friends for a may not return alive. alebo mám v statuse vypísané všetky príznaky schizoafektívnej poruchy, ktoré na mňa sedia...
a momentálne mám status takýto:
,,Woof woof" ,,Čo si práve urobila?!" ,,Zaštekala..." ,,Prečo štekáš?" ,,Čo? Ja neštekám..." ,,Pred chvíľou si urobila ,vúf vúf´ a tvrdila si, že štekáš..." ,,Nie, to sa ti len zdalo..." ,,Štekala si." ,,Ja? Nikdy..." ,,Ako myslíš..." ,,Woof woof" ,,Zasa to robíš!" ,,Čo robím?" ,,Štekáš!" ,,Ja? Nikdy..." ,,Woof woof" ,,Neopakuj!" ,,Práve si uznala, že štekáš!" ,,Kto? Ja?"
ale vecinou mavam aj tak take sialené a ked upratujem tak ze behám za vysávačom...alebo take cosi
ARCHIMEDOV
ZÁKON: Človek ponorený do
alkoholu je z krčmy vytlačovaný
vztlakovou silou, ktorá sa rovná súčtu
účtov, ktoré má zaplatiť
zívajúci: "nudím sa jak falus"
kačica: "umývam si cikulu, hneď som tu"
joystick: "háram sa (dáka hra)"
a zvyšné sa menia podľa (mo)mentálneho stavu
Láska je požitek,láska je slast,kluci sou dobytek,ať žije chláást!!!!!
Pan Google mi zase jednou vyrazil dech. Jen tak bezmyšlenkovitě jsem zadal "jgfhcgdg"
Nic nenašel...zato se mě zeptal: "Měli jste na mysli "jgfhcgdgg"?"
ale cez školský rok mám najčastejšie: "Môj siedmy div sveta: Učebnica fyziky"
ale dakedy mam nieco co sa v ten den udialo take ftipne alebo taq
noo alebo uz len take trapne ze Mudrejsi ustupi.. a svet potom tak aj vyzera..
Chcet sa presadit?? kupte si kvetinac...Podstat podstaty je v podstate nepodstatna...Strtlo ma stastie povedalo UHNI a slo dalej...a trak no rozne podla nalady..
Keď život najsmutnejší sa ti bude zdať, keď more sĺz ťa bude úsmev stáť, keď nik nepochopí, že bolesť v srdci máš, pamätaj, že svojho anjela strážneho máš.
Zlí ľudia žijú, aby jedli a pili, dobrí ľudia jedia a pijú preto, aby žili.
Kde jsi ? Kde jsi ?
Celou noc, kde jsi ?
Volám telefónem kam se dá
Kdo tě blízko chce mít jako já
Čekám tě kde jsi ? Kde jsi ? alebo tak podla nalady
ale tieš mávam podla tei nalady xD
momentálne máám :
lííížu pííču celýý deň jazýýk mám už obrúúsen líížu pííču porad dáál , abych mi ten čurák stál