..duufam, ze tu najdete spolocnu rec, pretoze SEX je rozoberany uz wsade.a tyka sa kazdeho, kto uz zije sexualnym ziwotom.takze urcite sa najde niekto, kto o tom bude kecat abo kto bude potrebowat nejaku radu papaa
Uz keby som mal nejaky sexualny zazitok tak by som to nikdy sem nepisal ani by ma nehlo. Lebo moj intymny zivot by som nikdy nepreberal na nete.
Vies ak sa chces bavit o sexe tak podla mna je na to najlepsi pokec.
Tu su vadsinou taky inteligentnejsi ludia ktory by to tu asi nerozoberali ako to robili a aku maju skuesenost ci skusili to alebo to. vsakze?
Dalej ak sa chces daco dozvediet o sexe tak si vsetko nastuduj na nete vsetko sa tam dozvies. A hlavne netrtkaj ked nieco nevies. Lebo potom budu zasa vznikat diskusie typu som tehotna ked sa doman nespravil? Alebo da sa otehotniet cez nohvacie ta otazka ma inak najviac pobaila.
Ak mas daky vazny problem tak to sem napis. Pisem vazny cize nie to co tu je uz milion krat a milion krat sa na tom ludia rozculia to su tie jebnute disksuie (neviem v ktorej rubrike je to). Mozno vazny problem by bol napr. he uz ani neviem lebo tu toho bolo tolko vela. V kazdom pripade by ta poslali hned do pice alebo k doktorvi a tvoj problem by bol s cela a jastne virieseny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Akože týždeň ma bavilo čítať takéto prijebané diskusie ale už mi to pomaly začína piť krv.
tak potom asi nevieme čítať
Vies ak sa chces bavit o sexe tak podla mna je na to najlepsi pokec.
Tu su vadsinou taky inteligentnejsi ludia ktory by to tu asi nerozoberali ako to robili a aku maju skuesenost ci skusili to alebo to. vsakze?
Dalej ak sa chces daco dozvediet o sexe tak si vsetko nastuduj na nete vsetko sa tam dozvies. A hlavne netrtkaj ked nieco nevies. Lebo potom budu zasa vznikat diskusie typu som tehotna ked sa doman nespravil? Alebo da sa otehotniet cez nohvacie ta otazka ma inak najviac pobaila.
Ak mas daky vazny problem tak to sem napis. Pisem vazny cize nie to co tu je uz milion krat a milion krat sa na tom ludia rozculia to su tie jebnute disksuie (neviem v ktorej rubrike je to). Mozno vazny problem by bol napr. he uz ani neviem lebo tu toho bolo tolko vela. V kazdom pripade by ta poslali hned do pice alebo k doktorvi a tvoj problem by bol s cela a jastne virieseny.