Poraďte mi niekto, prosím, nejaké fajné kapely, nejaký klasický rock alebo big beat alebo také niečo, nejaké 60s a 70s. Rada by som si niečo také vypočula, ale okrem nejakého minima takých najznámejších o tom nemám šajnu.
AC/DC, Black Sabbath, Guns'n'roses, Tenacious D ... fajn, to sú tie známejšie, áno ... žiaľ, ja si už na žiadnu nejako teraz neviem spomenúť . . . hádam som pomohol aspoň trošken
@ed dobre radí, ja by som mozno pridala scorpions a dajme tomu ELO, smashing pumpkins, aerosmith, clash, jimmi hendrix, led zeppelin pink floyd a také
a z grungu soundgarden, pearl jam alice in chains
i ked vacsina je skor tak z 80tych rokov no hadam nevadi a neni to cisty rock no pocúvni si a uvidis co sa ti paci
momentalne si neviem spomenut na nazvy, ale vsetky tie kapely mali podobne nazvy zacinajuce THE a vsetci clenovia sa podobali o tych 60.rokoch teraz hovorim
uz viem the byrds, the kinks, the hollies, the zombies, the animals, the yardbirds atd. atd. to su pre mna 60.roky.. ale ty si sa tusim pytala na fajne kapely, tak to ti neviem poradit. mnou spomenute su niektore mozno clekom fajn, ale vo vseobecnosti mi pripadaju vsetky na jedno kopyto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja z toho poznám iba Beatles, Herman's Hermits a Blue Effect.
a z grungu soundgarden, pearl jam alice in chains
i ked vacsina je skor tak z 80tych rokov no hadam nevadi a neni to cisty rock no pocúvni si a uvidis co sa ti paci
Btw, The Clash milujem.
the doors, the who, T REX, Led zeppelin, BS, Beatles samozrejme, john lennon samotný, RAMONES, animals, ....atd už sa mi nechce
A punkové tiež.