...........Pri sexe by ste sa mali vždy chrániť !......... Napríklad zviazať jej ruky, aby vám nepoškriabala tvár!.........
Neviem ako ostatný ale viazanie môže byť zaujímave. Nie? Ono by človek neveril aké to je umenie. Zviazať partnera tak aby nemal ani len stopu po lane. Minule som mal taký pekný rozhovor z jedným pánom ktorý sa tomu venuje. Povedal že najlepšie sú bavln
...................................................................................................................................a zviazal ťa nakoniec ten pán?...................................................
@5@4 áno poprosil som ho o to, urobil to naozaj jemným no predsa pevným lanom a moc zaujímavým spôsobom, no dostal som sa s toho čo sa dosť čudoval ale tak ja som šikovný a preto mi povedal že na mňa buď putá alebo ťažné lano...
vacsinou mi strasne rychlo trpnu koncatiny, ked ich mam v nejakych neprirodzenych polohach, takze mi to nepride ako dobry napad. ale niekomu to moze byt prijemne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a nebudem sa vyjadrovať
Super -.-
Ja som jednoznačne ZA!!
well, zmažeme radšej normálne fóra/dáme ban/zmažeme fotky, because fuck you, thats why
ale inak si neviem predstaviť nemôcť doškriapať chlapa len tak pre radosť. veď je to smutné