Ahojte ludkovia, prosím vás mohol by mi dať niekto typ na zajtrajší resp takmer dneskajší 1. apríl ako nachytať kamoša, niečo dôveryhodné. Vopred dakujem
ak chceš,aby to bolo veľmi kruté,vyznaj mu lásku...akože si si to uvedomovala,no až teraz si sa odhodlala a bla bla...a keď bude splietať o 1. apríler,povedz,že ti je jedno aký je deň a tak ďalej...a keď už bude "namotaný" ,vybafni s tým naňho ok,možno to je prehnané,no nič iné ma tak nenapadlo...mohlo by to aj fungovať,podľa mňa...len by bol prúser,keby ťa on fakt ľúbil
jj.. to s tym vyznanim lasky funguje... noo a frajera??? povedz ze potrebujes pauzu- uvedomit si co a ci k nemu nieco citis a bla bla blaaaaaa alebo rovno rozchod
No dakujem za tie typy s tym rozchodom je to fajn ale myslim že by ho to položili, no lenže ja potrebujem niečo origoš bo minulý rok bol apríl síce nie 1. a kamoši nam poslali mne aj kamoške listy že sme niečo vyhrali, my sme tomu najprv neverili lenže oni do toho zapojili aj naše kamošky, ktoré nás už úplne domotali a nakoniec ked sme zavolali na číslo ktoré tam bolo udané ozvala síce ta firma ale ked sme povedali o čo ide dala nám druhé číslo že tam nám to vybavia a to bolo číslo toho kamoša
To s tym vyznanim lasky je super, len toho druheho musis fakt lubit a ked ti povi ze smola mam ta na salame tak to zvalis na 1.april a usetris si trapas(este neodskusane, nabuduce mozno)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
s takymi vecami sa nezartuje mna by to polozilo na jeho mieste...