Sviatky by som normálne zrušil. Čo je to za blbosť? Len to narúša systém nech má každý 10 dní dovolenky navyše každý rok a nech si urobí sviatok kedy chce. Nehovoriac o prvom máji. Sviatok práce a nepracuje sa? O_o
no je dobré že je to sviatok a tak sa nikam nemusí ísť, ani do školy ani do prace (okrem výnimiek) ... takže nič viac ale za tým nehladám a nepotrebujem aby tu zato boli nejaké bujaré oslavy
@james144 buď rád že si nemusel nikam chodiť a pod.
fakt nepochopím takéto názory, že sviatky by sa mali zrušiť a bla bla..
alebo si nájdi robotu, v ktorej sa pracuje bezohľadu či je sviatok a či nie (bez príplatku samozrejme!!) a potom budeš hovoriť niečo iné!
@laurikaaa tak to volno ti zo srdca závidím lebo ja musím sedieť v triede s dvomi ehm...učiteľmi, ktorí ..."opavujúô" notebook"...to znamená, že keď mi ho vrátia môžem ho odniesť do servisu
@sjiu Mám živnosť takže spĺňam všetko čo si napísala(Príplatok pobavil . A vďaka tohtoročnému sviatočnému prvému máju som prerobil pár stovák eur. Preto tá nasrdenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Bo my sme sa nie
@th nie modrých košelí a červených šatiek na krku?
škodaaa
do keľu...ty máš pravdu a na to som celkom zabudla
jaaaj...nie pod čerešňou, ale...to je jedno
včera si makal za prachy a dnes zadara?
to hádam nie
ach ivo...ja viem, že ty si super chalan, ale hlúpy nebuď...ok?
ivo ja viem...prosím nechajme toho
Sorry, dnes sa mi prvý máj fakt nehodil.
Alkohol od hlavy k pate, brucho hore nohami, chut spat prevysuje chut zdvihnut 100€ bankovku zo zeme...
fakt nepochopím takéto názory, že sviatky by sa mali zrušiť a bla bla..
alebo si nájdi robotu, v ktorej sa pracuje bezohľadu či je sviatok a či nie (bez príplatku samozrejme!!) a potom budeš hovoriť niečo iné!
@dogyno ok...donesiem ti také papiere, že sa z nich nevysomáriš