1.Mal/a si chut niekedy niekoho fajne poslať kade lachšie? napríklad aj svoju čaju ? (dievča)
Ja som mal moc včera blbí den skor tak k večeru :/ ani neviem prečo bol som strašne unavení a tak som si povedal že skočím na FB že čo ked nejaký človek mi zlepši náladu a čo sa stalo no ten chumaj bez príčiny ma posielal do pi**** tak potom nervy 1000 a
no ale ty maš len 16 ked ja som mal 16 tak nevedel som čo to je Pussy a priateľov som zivote neposlal kada lachsie ale počkaj si ak budes dospela a zistiš aky su hnusní ludia aj kamoši
veroniques Nepotrebujem mať 18, aby som zistila, že ľudia sú hnusní -.- nato stači aj 12 nemusis mat 18 ono to pride samo napriklad Neustále ho kritizujete, prestalo sa vám páčiť, čo hovorí, čo robí aj ako sa oblieka. Prekáža vám každá maličkosť... To je už skutočne veľmi zlé, pretože celá podstata vášho vzťahu, všetky tie drobnosti, na ktorom stál, sú už preč.
@domain12 Tá moja veta, ktorú si si dovolil zacitovať bola reakciou na "počkaj si ak budes dospela a zistiš aky su hnusní ludia aj kamoši "tak si netontečkou do pusy.
V tom prípade pre kristove rany nemám dôvod s ním ostávať a poviem mu to normálne.
Je úplne choré poslať človeka, s ktorým si niečo zažil jedného dňa len tak do piče, lebo tebe sa zachcelo.
VERONIQUES- Je úplne choré poslať človeka, s ktorým si niečo zažil jedného dňa len tak do piče, lebo tebe sa zachcelo.. prečitaj si to znova a dobre Mal/a si chut niekedy niekoho fajne poslať kade lachšie? napríklad aj svoju čaju ? (dievča) a moja odpoved je:Ja som mal moc včera blbí den skor tak k večeru ani neviem prečo bol som strašne unavení a tak som si povedal že skočím na FB že čo ked nejaký človek mi zlepši náladu a čo sa stalo no ten chumaj bez príčiny ma posielal do pi**** tak potom nervy 1000 a ked mi ešte aj čaja napísala tak 9000 tlaky do hlavy najradšej by som asi dakde skočil naj pod vlak kto povedal ze ja by som niekoho posielal do Pi*ci a trošku šlusnosti
@domain12 pises ze "pockaj kym budes dospela" ale svojim pisomnym prejavom ty osobne velmi dospelo neposobis, z tych chyb a celkovo z toho obsahu, co a ako pises, bolia oci. aj priemerne 10-rocne dieta by to napisalo zrozumitelnejsie. a dost mozne, ze aj orangutan, ak by vedel tukat do klavesnice.
@trubkos počúvaj ty mudrc,nevieš čo som zač tak ma nesud a to ze opica by to lepsie napisala ako ja tak si na velkom omyle lebo toto čo ty si napísal to si sa iba strapnil pred davom V skutočnosti je nemožné nikoho iného ponížiť (iba to tak niekedy zdanlivo vyzerá).
Človek môže ponížiť jedine sám seba. Radšej tomu človekovi pomozem ako by som mu mal ublizovat. Ale co narobíme, su aj taki ludia, ktorým nezalezi na ich okoli a myslia len na seba a ako uputat dav
@domain12 prosim ta, vysvetls mi toto z tvojho profilu??
1. Kto INEM JAMU Kope, JE u neho na brigády. 2. Kto sa smeje naposledy, desať mA Dlhé vedenie. 3. Tak dlho vravel hop, až mu preskočilo. 4. Optimizmus JE spôsobený nedostatkom informácii. 5. ČO Mojžiš urobit dnes, Mojžiš urobit aj zajtra. 6. Kazda praca sa urobi sama, len sa jéj na na muziku nech DOST casu. 7. Ranná vtáci Dalejského doskáče, ... viac zožerie skor Skapi. 8. Problém, Ktorý sa to 30 DNI nevyrieši Sam, si nezaslúži pozornosť. 9. Telo ponorené urobiť veterník sposób, ZE začne zvoniť telefón. 10. Nikdy nevrav, ze niečo nejde, pretoze sa vždy nájde blbec, Ktorý nevie, ze sa nejde urob to! 11. Čerešňa na tortu: Dže lepším ako byt krásna mudra, pretoze priemerna chlap lepším ako Vidi myslia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...priateľa? ...ee
Nepotrebujem mať 18, aby som zistila, že ľudia sú hnusní -.-
Klaudiqqa moja reč !
V tom prípade pre kristove rany nemám dôvod s ním ostávať a poviem mu to normálne.
Je úplne choré poslať človeka, s ktorým si niečo zažil jedného dňa len tak do piče, lebo tebe sa zachcelo.
nakoniec moja reakcia posledna bola na @8 takze vsetko sedi O.o
Človek môže ponížiť jedine sám seba. Radšej tomu človekovi pomozem ako by som mu mal ublizovat. Ale co narobíme, su aj taki ludia, ktorým nezalezi na ich okoli a myslia len na seba a ako uputat dav
nabuduce sa fakt zajdi prejst po kolajniciach
1. Kto INEM JAMU Kope, JE u neho na brigády. 2. Kto sa smeje naposledy, desať mA Dlhé vedenie. 3. Tak dlho vravel hop, až mu preskočilo. 4. Optimizmus JE spôsobený nedostatkom informácii. 5. ČO Mojžiš urobit dnes, Mojžiš urobit aj zajtra. 6. Kazda praca sa urobi sama, len sa jéj na na muziku nech DOST casu. 7. Ranná vtáci Dalejského doskáče, ... viac zožerie skor Skapi. 8. Problém, Ktorý sa to 30 DNI nevyrieši Sam, si nezaslúži pozornosť. 9. Telo ponorené urobiť veterník sposób, ZE začne zvoniť telefón. 10. Nikdy nevrav, ze niečo nejde, pretoze sa vždy nájde blbec, Ktorý nevie, ze sa nejde urob to! 11. Čerešňa na tortu: Dže lepším ako byt krásna mudra, pretoze priemerna chlap lepším ako Vidi myslia