Takže napriek všetkému máme prvý príbeh do Birdz knihy. Nehlasujte skôr, ako si to neprečítate, prípadnú kritiku píšte. MMCHDM, príbeh napísala Janehonda.
@warble mimochodom, zajtra nepridem ..mam financne nabity vikend v snv (finale volejbal, noc v snv a nedela basket s vami a oslava 3.miesta ) a videla si fotku ako sa zabarikadovali vasi fans pred nami?
@feklus @midnight
ja som to povodne mala kratsie, ale bolo mi povedane ze to ma byt troska dlhsie, preto som tak dopisala tych niekolko prazdnych viet naviac. a midnight blog som zakladala preto aby som nebusela erixe to TS pisat cely pribeh,ale aby mala nanho link.
@kittyboo@glamorous bola by som vam vdacna keby ste s tym uz prestali,spravate sa ako hlupe 3 rocne deti @nicolkaa ty si neprispela nijak, tak sa neozyvaj prosim
ano,nemam ten uzasny dar ako niektori, nedokazem pisat nadherne pribehy ktore vas chytia za srdce, ale aspon sa snazim. ale aby bolo jasne,nepisem to preto aby som ziskala uznanie od ludi ktori su mi ukradnuti.mrzi ma ze sa tolkym tato poviedka nepaci, ale verim ze sa najde aspon jeden kto to v duchu oceni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.janehonda9.blogspot.sk
Týmto chcem povzbudiť aj ďalších na napísanie príbehu
Ak náhodou niekto nevie, o čom tu melem, tu je odkaz na fórum:
» www.birdz.sk/forum/birdz-fil...
Pre tých ktorým sa to nechce čítať: Jana s chabými hygienickými návykmi sa hodila pod vlak. the end.
prečítam si a zahlasujem keď budem mať čas
a inak @16
@midnight
ja som to povodne mala kratsie, ale bolo mi povedane ze to ma byt troska dlhsie, preto som tak dopisala tych niekolko prazdnych viet naviac. a midnight blog som zakladala preto aby som nebusela erixe to TS pisat cely pribeh,ale aby mala nanho link.
@kittyboo @glamorous bola by som vam vdacna keby ste s tym uz prestali,spravate sa ako hlupe 3 rocne deti
@nicolkaa ty si neprispela nijak, tak sa neozyvaj prosim
ano,nemam ten uzasny dar ako niektori, nedokazem pisat nadherne pribehy ktore vas chytia za srdce, ale aspon sa snazim. ale aby bolo jasne,nepisem to preto aby som ziskala uznanie od ludi ktori su mi ukradnuti.mrzi ma ze sa tolkym tato poviedka nepaci, ale verim ze sa najde aspon jeden kto to v duchu oceni.