súhlasím s @peacexp...si nemáš čo hľadať babu ešte...ani nevieš o čom riadny vzťah má byť...to nie len o držaní za ručičky, ale to ty asi ťažko pochopíš
Som normalni chalan co chodi von pije fajci ako kedi niekedi malinko a niekedi viac. Samozrejme hetero.
Fajn... 10 ročné dievčatá tu nie sú, ale som ochotná sa ti ponúknuť ja... na to aby som ti dala facku a doučila ťa pravopis... do riti choď von, preboha s kamarátmi robiť neplechu, hraj sa na playstation, alebo ja neviem... bože veď ja keď som mala 10 som sa hrala s barbínami a nemala poňatia o pití fajčení a chalanoch (ach)
Hmmmm babu si nehladaj... Poznam dost chalanov co si nasli.babu v takomto veku dostali kopacky po par dnoch lebo sa babenky prebrali... Napr. Ako ja radsej hraj basket alebo futbal nie na poondenom NETE hladat babu :-
Hmmmm babu si nehladaj... Poznam dost chalanov co si nasli.babu v takomto veku dostali kopacky po par dnoch lebo sa babenky prebrali... Napr. Ako ja radsej hraj basket alebo futbal nie na poondenom NETE hladat babu hmm a podla toho co mas v profile budes asi.nejaky zakomplexovany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
btw: bol si tu v dobách jeho najväčšieho rozmachu?
..ale inak @3
dlho?!
a chlapče...skľudni hormóny.. máš 10
naj. alkohol: slivka vodka? čo ti pere? toto kam speje?
Fajn... 10 ročné dievčatá tu nie sú, ale som ochotná sa ti ponúknuť ja... na to aby som ti dala facku a doučila ťa pravopis... do riti choď von, preboha s kamarátmi robiť neplechu, hraj sa na playstation, alebo ja neviem... bože veď ja keď som mala 10 som sa hrala s barbínami a nemala poňatia o pití fajčení a chalanoch (ach)
... a aj preto, že ja mám 19 a ešte ho nemám ani ja