vedela by som zaspievať karaoke pred opitými ľuďmi, uvariť hocičo pre hocikoho, zjesť celú čokoládu naraz a asi sa aj zaplietla do nejakej recesistickej akcie..........ale to by som asi urobila aj zadarmo
určite by som nešírila intrigy, nevyzliekla sa, neprihlásila sa do talentshow a nezjedla Milku
kupil by som si tabak bo mi dochadza, kupil by som si 2litre rumu, nasadol do taxika a isiel sa rozjebat do mesta za kamosom ( zachvilku idem do mesta aj tak )
nekupil by som si golden-gateky, nekupil by som si vodku, nesiel by som do mesta limuzinou a nepil by som so svojim nepriatelom
Naučil by som hada byciklovať, zúčastnil by som sa stretnutia klubu anonymných sebevrahov, ukradol by som droždie a zorganizoval by som štrajk pre nezamestnaných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
2.robila by som par dni dakomu doucovatelku anglictiny
3.zjedla by som daky hmyz v ramci stavky
4.spravila by som dakomu danove priznanie
co nie:
toho je vela......
je to najtazsia otazka na svete
určite by som nešírila intrigy, nevyzliekla sa, neprihlásila sa do talentshow a nezjedla Milku
nešiel by som do cigánskej osady, pešo 17,33km, na drevený hajzel a neskákal by som do studne bez vody
filip
navarila
nechala sa dotyčného/dotyčnú zasmaiť sa na mojich pseudo psychologických amatérskych drístoch
neurobila raz svoju brigádu
a čo neurobila? všetko ostatné
nekupil by som si golden-gateky, nekupil by som si vodku, nesiel by som do mesta limuzinou a nepil by som so svojim nepriatelom
-.-
Tým je vysvetlené všetko xD
2.) Naučil prasa lietať
3.) Dokázal, že mačka má 8 životov
4.) Skákal na 2 nohách 30 sekúnd bez pristátia
2. upratal dom po párty
3. nechal sa ostrihať dohola
4. napísal recenziu
nešiel na koncert rytmusa, neskákal do vody z veľkej výšky, nenechal sa vystreliť z dela, nepredal obličku
1: nasadila by som 4 a pól riadku mrkvi
2: prečítala by som nudnú knihu
3: spala by som od večera do večera
4: nešla by som dva dni do školy
neurobila:
1: nenechala si nasrať na hlavu od mačky
2: nezrušila si účet na FB
3: neodfotila si mihalnice ľavého oka
4: neupratala by som si izbu