To sa nedá zvládnuť. Najrýchlejšie schutnutie 10kg je možné za cca. mesiac a pol pri príjme nejak 700kcal. Ani pribrať si tých 10kg nepribrala za 10 dní ale za určité obdobie.
Ja som mala hladovku - detox, pila som len sirup javorový s chilli 7 dní a schudla som nejak 4,5kg a to som NIČ nejedla. Iba hento pila. A po troch dňoch malinkého jedenia som mala tie kg naspäť, takže ... sa to neoplatí. Za 10 dní môžeš schudnúť nejakom racionálnou bielkovinovou redukčnou diétou tak max. 5kg....
zbožňujem, keď sa ľudia nestrážia, žerú, nehýbu sa a potom zrazu chcú za krátky čas schudnúť veľa kíl... štíhlosť je životný štýl milá moja... hlavne sa do toho pusť, koľko schudneš, toľko schudneš...
jj ... ale nechcem, lebo 10dnove by bolov mojom pripade an jojofekt a bnačo si ešte viac spomalovat metabolizmus... a hlavne mám teraz ešte väčší problem s režimom...
ale za mesiac-dva by sa dalo, s režimom, s uvedomelym jedenim a pohybom, lažo plážo
keby prestaneš jesť, tak ti to len uškodí a určite neschudneš až 10kg, len by ti z toho bolo zbytočne
skús jesť len niečo ľahké, viac krát za deň... aj keď tých 10kg neschudneš, ale aspoň niečo snáď hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@dumbledore - ano
Ja som mala hladovku - detox, pila som len sirup javorový s chilli 7 dní a schudla som nejak 4,5kg a to som NIČ nejedla. Iba hento pila. A po troch dňoch malinkého jedenia som mala tie kg naspäť, takže ... sa to neoplatí. Za 10 dní môžeš schudnúť nejakom racionálnou bielkovinovou redukčnou diétou tak max. 5kg....
ale za mesiac-dva by sa dalo, s režimom, s uvedomelym jedenim a pohybom, lažo plážo
skús jesť len niečo ľahké, viac krát za deň... aj keď tých 10kg neschudneš, ale aspoň niečo snáď hej
sice ne to by si pribrala....
odrez si ju..ked nebude dost mozes nohu
:ehm:
tu by sa to možno dalo
» www.aktuality.sk/clanok/240566/r...