Už dlhšiu dobu ma zaujíma čo sa vlastne stalo 11.9.2001. Na svete kolujú rôzne konšpiračné teórie a sú taj aj nejaké tie oficiálne teórie samozrejme Takže čo si o tom myslíte vy?
Podľa mňa to bolo jednoznačne naplánované americkou vl
@annie84 terorizmu ?? domovské krajiny?? wtf? Amerika si to vymyslela, celý terorizmus, keď prvé lietadlo ktoré letelo z USA v ten deň bola Bin Ládinova rodina, tak to nie je náhoda, pozri si o tom film, o tom, ako leteli stíhaćky na dvojičky a kokotko Bush si tam číta noviny, agenti mu vraveli že Amerika je napaadnutá treba konať, a on to dočítal a po 5 minútach sa postavil.
takže jediné čo na toto povedať je to, že je to celé fraška, taktiež dôvod pádu nie sú lietadlá ale "záhadné" diery v podlaží
podla mna doslo kvoli polcasu rozpadu k zosypaniu dvojiciek... a naaahodou tesne pred tym kvoli cestovatelom v case z dalekej buducnosti, ktory narusili casopriestorove kontinuum, piloti lietadiel nevideli ze idu priamo na dvojicky...co sa tyka pentagonu, tam je skutocnost este desivejsia, mayske pyramidy mali povodne odvadzat energiu zo zeme do stredu galaxie leziacom v suhvezdi strelec, ale kvoli ich veku, sa energeticky vyboj presmeroval do pentagonu...preto tam nikdy nenasli ziadne trosky... a bin aladin bol len obycajny saso, ktory chcel povzbudit teroristov...a bush bol len babka v rukach ropnych spolocnosti...nic nebolo naplanovane, nahoda je svina proste...verte, je to napisane v biblii
Konšpiračné teórie vymýšlajú ľudia čo nemajú čo od dobroty robiť.
Narazili teroristi s lietadlom do WTC , či ich tam poslali sami amíci to už je druhá vec , podľa mňa ale nie , len ich to nechali spraviť a hodilo sa im to , kedže pomerne dlho predtým Izrael a Francúzsko amíkov informovali , že sa niečo také chystá.
@hawran vies, okolo roku 1890 sa mimozemska expedicia dostala do blizkosti slnecnej sustavy...zaujalo ich relativne velke mnozstvo vody na zemi, ale slnecna erupcia im vyradila system nadsvetelneho pohonu (ich domovska hviezda bola "kludnejsia" takze nevedeli, ze nieco take existuje), tak cestovali dlhych 18 rokov podsvetelnou rychlostou kym dorazili k zemi, aby v 1908 pristali na zemi, to sa vsak posralo, a cely incident je znamy ako tunguzska katastrofa, avsak vacsina posadky stihla uniknut v zachrannych clnoch....vedeli, ze niet cesty spat, tak sa zaclenili do spolocnosti, a tak si dali mena Uljanov a Dzugasvili..presli roky, kym si ich vsimol isty Adolf H. znamy pre svoje parapsychologicke schopnosti, a vedel ze predstavuju nebezpecenstvo pre cele ludstvo...preto zacal povodne len vojnu proti polsku, ale rusi sa velmi nechytali, tak siel na zapad a rusi stale nic,, tak sa nastval a tiahol do ruska...ale Dzugasvili pouzil klimaticku zbran, aby spacifikoval nemecke vojska a zvysok je len o tom ako sa slo na berlin..hitlera trebalo za kazdu cenu zlikvidovat, lebo vedel privela o Leninovi a Dzugasvilim..preto aj posielal pocetne vypravy do himalaji, kde havaroval jeden zo zachrannych clnov, svastika je len prebraty symbol a nahodou sa podoba na interdimenzionalny chladic generatoru gravitacneho pulzatora zachranneho clna ukoristeneho v himalajach...este treba spomenut ze gulagy boli zriadene preto, aby sa vykopalo dostatok stiepneho materialu na hlavny generator pre intergalakticky psychodimenzionalny vysielac ktorym mali privolat pomoc...a vojna v pacifiku bola len snaha odvratit zraky americkych vedcov od ruskych mimozemskych technologii a sucasne zvladnutie jadrovych technologii...pekne sa to podarilo...a uz pekne odleteli na svoju rodnu planetu v 1989...lenin v mauzoleu je len dvojnik, a ani stalin nezomrel, len siel do ustrania na dacu na sibir, kde bol postaveny obri podzemny vysielac....skoda, ze pri tom zomrelo tolko ludi...zdroj: biblicke pribehy modernych dejin
@antifunebracka a ty si o co viac prosim ta?? Na co sa tu hras? Mas neviem o koko rokovviac a uz zo seba robis velmi dospeleho.. mam toho nacitanwho o tomto omnoho viac ako ty... takze to nie je moj nazor... ale mam ho prebraty a je to pravda podla mojho nazoru. Neviem co tu riesis za kokotiny v kuse.
@nietimekki a zase netreba ani preháňať. prosto vedeli čo sa chystá len to nezastavili. a viac ako celý bush to má na svedomí CIA. taký bush bol len bábikou. tomu podla mňa o tom ani nepovedali.
@nietimekki uplne reakcia vyspeleho cloveka toto. precital si velke hovno, akurat tak knihu o prijebanom cobainovi, ale hras sa experta na statiku a politiku pricom si sral do plienky ked WTC padali
@antifunebracka ale prosím ťa, ty ma normálne že poznáś dám sem niećo o ňom a vlastne, ja som ani nič iné ani nečítal, vôbec ne vôbbec som nevidel o tom film ktorý bol v kinách, o tom ako to všetko bolo, o tom ako nikto nič nerobil.. vôbec som nečítal knihu :
ne vôbec, ne ... bože kriste ty si mi ale tak zakomplexovaný človek.
@antifunebracka nehram sa na experta na statiku a politiku... hovorím svoj názor, tak to už konečne pochop a nehraj sa tu na niečo čo nie si. za každú cenu musíš byť proste stredobod pozornosti? s trýpnymi vecami typu "zmena sexsymbol birdzu na nejaké kokotiny typu swagkovicovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
takže jediné čo na toto povedať je to, že je to celé fraška, taktiež dôvod pádu nie sú lietadlá ale "záhadné" diery v podlaží
co poviete na vezu v dubaji?
Narazili teroristi s lietadlom do WTC , či ich tam poslali sami amíci to už je druhá vec , podľa mňa ale nie , len ich to nechali spraviť a hodilo sa im to , kedže pomerne dlho predtým Izrael a Francúzsko amíkov informovali , že sa niečo také chystá.
@nietimekki super, ze 17 rocne decko odhalilo toto sprisahanie!
@nietimekki a zase netreba ani preháňať. prosto vedeli čo sa chystá len to nezastavili. a viac ako celý bush to má na svedomí CIA. taký bush bol len bábikou. tomu podla mňa o tom ani nepovedali.
ne vôbec, ne ... bože kriste ty si mi ale tak zakomplexovaný človek.