hovori sa ze kazdy clovek si pamata co robil alebo kde presne bol 11.9.2001.Ja si pamatam ze som bol v kine na Pearl Harbor.Co ste robili vy ked sa to stalo?
Ja som vtedy este byvala v Prahe, ale bola som v rozhanovciach (dedina pri KE) u babky na navsteve alebo take daco myslim.. ..ale nie som si tym celkom ista
@soraya lebo to bol vynimocny den. Kazdy si pamata nejaky zazitok, ale aj ako k nemu doslo... Vynimocne situacie predchadza obycajny cas, ale zrazu sa ti takisto vryje do pamati.
Nepamätám si úplne presne čo som robila, ale viem, že som bola v detskej a mama dívala telku a ma zavolala do obývačky, že nech sa prídem pozrieť. A bolo tuším okolo 15:00, najneskôr 15:10.
Presne si to pamätám, prišiel som zo školy, hral som na PC nejaké hry a babka sa ma opýtala, či viem čo sa stalo v NY, ešte si presne pamätám, že mi povedala, že do obchodného domu narazilo lietadlo (pomýlila si svetové obchodné centrum s obchodným domom) a vysvetlila mi to tak, akoby do Tesca narazilo lietadlo, tak som tomu nevenoval veľkú pozornosť.
O pár hodín sme už všetci v obývačke pozerali CNN a už som vedel o ktoré budovy sa jedná, kedže som bol silno zamerikanizované dieťa a WTC som veľmi dobre poznal, neveril som, že najväčšia dominanta NY hneď po Soche slobody už neexistuje...
Ako ministrant som vtedy bol myslim ze na sobotnajsej rannej omsi... vtedy som bol este maly, sprosty a silne prorusky orientovany, tak sme sa z toho vsetci tesili...
@pernik ja som to najprv pochopil tiez tak lebo jak som cakal na to kino tak tam bolo pustene radio a hovorili ze lietadlo vrazilo do obchodneho centra v NY tak som myslel ze do nejakeho americkeho Auparku a este som sa divil naco to hlasia
neviem, čo som robila presne vtedy keď spadli, asi to, čo každé osemročné decko. dozvedela som sa to, keď to išlo celý večer v telke, celá vyvalená som pozerala, ako tam tí ľudia utekajú pred dymom a skáču z okien. a viem, že mi prišlo mi neskutočné, že dvojičky už nie sú.
Tak to sa hovori totalna hovadina - uz netusim, co som takto pred tyzdnom robila, nie ze tolko rokov dozadu.. Ale tiez nie je vylucene, ze asi nie som :-$
ja si len pamatam ze som bola doma, kreslila si a zrazu oco mi volal na mobil ze sasi, to co sa v tej amerike stalo? Ja som o nicom zatial nevedela a ked som zapla telku uz to bezalo na seckych kanaloch
myslím, že to bol obyčajný školský deň a keď som to videla v mimoriadnych správach, tak som skonštatovala niečo na spôsob Fííha, a ďalej sa tým nezaoberala
Jo ten deň si pamätám.. Ale len také útržky, že som bol v detskej izbe a všetci sme pozerali telku.. Ešte si pamätám ako mi babka hovorila, že už stojí len jedna veža.. To mi presne povedala..
Tešil som sa na Dragon Ball Z, čo chodil na Super RTL a namiesto toho tam boli nejaké posrané horiace baráky... Po dvoch hodinách som zistil, že na kažom programe sú dva horiace baráky...
zvlastne,ale pamatam si to presne.bola som doma a prechadzala som cez obyvacku,kde bola pustena tv a videla som to na ta3.vobec som nerozumela,co to je,preco sa to deje,ako je to mozne.cely den sme sa na to neveriacky pozerali v tv a nechapali sme.je strasne,ze o rok to bude uz desat rokov,co tu nie su ani dvojicky ani tisicky ludi!strasne smutne...
u babky ... na ulici sme si z bratom kopali loptu ked prišla kamaratka aáá " že vy nepozerate ako padaju mrakodrapy v amerike ? " ...ja najskor že to je nejaký film ..až večer som zistil že to je skutočnosť..pravda mal som 7 rokov ...
bola som doma a pozerala na mamu ako vari... pamatam si to presne pretoze moj otec tam vtedy bol.. rychlo sme zapli telku a pozerali....nedychali...stresovali... nastastie otec bol aj je v pohode
Bol som v škole a to som ešte netušil ako ma bude prepieranie tohto dátumu na každom možnom mieste neskutočne otravovať ...
Dokonca ešte aj práve tam, kde nám pár rokov na to jedenásteho septemra poslali nejakého Amerického týpka, aby nám povedal, aká dôležitá je vojna s terorizmom ... Čo tým malo byť dosiahnuté teda netuším ...
Pamätám si veľmi dobre. Na STV 1 bežala Maxihra s Andrejom Bičanom, možno si ju pamätáte, hralo sa to cez telefonnu linku a začali bežať titulky na spodku obrazovky, tak som prepol na dvojku a odsledoval to...
mama po mňa v ten deň prišla do školy a keď sme došli domov otec sledoval televíziu a kričal mame, že spadli nejaké dvojičky. ja som netušil o čom bola reč. ale ten deň si pamätám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Potom ako to padlo mi to pripominalo riadenu demolaciu.Co sa aj neskor potvrdilo.
O pár hodín sme už všetci v obývačke pozerali CNN a už som vedel o ktoré budovy sa jedná, kedže som bol silno zamerikanizované dieťa a WTC som veľmi dobre poznal, neveril som, že najväčšia dominanta NY hneď po Soche slobody už neexistuje...
bola som u babky a dedka a s bratom sme na to pozerali
Pre celú pravdu o WTC kontaktujte najbližšieho veľkoodberača konšpiračných teórií.
fakt netuším, čo som robil
@ereaser
. . . trochu pičovina, ja si pamätám aj to čo som robil minulý týždeň v piatok :p
aj ja som si myslela, že je to vtip
Dokonca ešte aj práve tam, kde nám pár rokov na to jedenásteho septemra poslali nejakého Amerického týpka, aby nám povedal, aká dôležitá je vojna s terorizmom ... Čo tým malo byť dosiahnuté teda netuším ...
@tommyhot Tak to asi ťažko, kedže to bolo v utorok...