Aj tak tipujem ze admini zas toto zmazu...ale tak otazka znie: Zucastni sa dakto stadialto pochodu za narod ktory sa uskutocni v BA na Hodzovom namesti?Alebo este druha otazka aky mate nazor na taketo pochody??
Dalsi pochod plesatych magorov s cielom uputat co najvacsiu pozornost a zmanipulovat mladych ludi na ich stranu. Keby som tam isiel tak jedine proti nim aspon s motykou v ruke
uz len titul pochod za narod znie debilne, okrem toho mojou prioritou nie je ohanat sa tym, ze som slovenka a sirit "medzinarodnu" nevrazivost s delikventmi, ktory su hrdi na nestastne udalosti v nasich dejinach.
nechapem vyznamu toho stretnutia.
Práve teraz nastal čas, keď všetci skutočne národne uvedomelí občania (nacionalisti) máme možnosť spraviť niečo pre budúcnosť slovenského národa. Každý z nás stojí pred rozhodnutím, buď ísť cestou pasivity a zdržanlivosti, alebo si zvoliť cestu aktivity. Pasívna cesta, ktorou väčšina z nás doposiaľ išla už ukázala svoju nepotrebnosť. Dôkaz tejto nepotrebnosti je stav, v akom sa dnes Slovensko nachádza - stúpajúca kriminalita, slovenský národ populačne vymiera, mládež sa nechala zviesť primitívnou západnou kultúrou egoizmu, drog a materializmu, pričom pod vedením našich zradných politikov sa zo Slovenska postupne stáva kolónia energeticky a potravinovo závislá.
Nemá už zmysel viac sedieť a debatovať v krčme alebo za internetom, ale je potrebné nájsť v sebe odvahu a ísť do ulíc. Nemôžme už viac čakať, prišla doba aktívnych činov a disciplíny! Práve teraz máme poslednú šancu urobiť niečo pre vlastnú budúcnosť, ale aj budúcnosť svojich detí.
Kamaráti a kamarátky, bratia a sestry vo výnimočný národný deň 14. marca 2009 vyjdeme spoločne do ulíc a ukážeme všetkým ľuďom, ale aj našim vlasti zrádzajúcim a skorumpovaným politikom, že sme tu. Už nezostáva mnoho času, a preto je potrebné, aby každý z nás bol užitočný a svojou aktívnou účasťou 14. marca.2009 podporil tento spoločný boj proti dnešnému materialistickému systému a kapitalizmu.
Buďme svorní a jednotní, pridaj sa k nám!
Verní sebe – svorne napred!
Dalsi pseudopochod, ktory skonci tak ze sa par nackov pobije s antifou, aby sa nepovedalo policia zatkne zopar nahodne zvolenych osob. Kazdy odide domov a vacsina ani netusi na co to cele bolo, a co tam hladala.
Unas v mt by sa zisiel jeden ....bol tu raz asi pred 8mimi rokmy bol odciganov pokoj ....ale teraz sa zase zacaly rozliezať.... keby bol idem ...sice viem žetoo neni spravne...ale ak zacinaju vydierat normalnch ludíí....týý neviem ako ich nazvať...treba nejako zakročiť ...
@6 ze darhí veriaci preco by sme mali byt v pici? BTF nie som veriaca @18 u nas vyliezaju hlavne ked odbije siesta hodina vecer plne namestie bastardov.. @5 ze motykou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nechapem vyznamu toho stretnutia.
Nemá už zmysel viac sedieť a debatovať v krčme alebo za internetom, ale je potrebné nájsť v sebe odvahu a ísť do ulíc. Nemôžme už viac čakať, prišla doba aktívnych činov a disciplíny! Práve teraz máme poslednú šancu urobiť niečo pre vlastnú budúcnosť, ale aj budúcnosť svojich detí.
Kamaráti a kamarátky, bratia a sestry vo výnimočný národný deň 14. marca 2009 vyjdeme spoločne do ulíc a ukážeme všetkým ľuďom, ale aj našim vlasti zrádzajúcim a skorumpovaným politikom, že sme tu. Už nezostáva mnoho času, a preto je potrebné, aby každý z nás bol užitočný a svojou aktívnou účasťou 14. marca.2009 podporil tento spoločný boj proti dnešnému materialistickému systému a kapitalizmu.
Buďme svorní a jednotní, pridaj sa k nám!
Verní sebe – svorne napred!
teda ja tam pozret pojdem urcite
@18 u nas vyliezaju hlavne ked odbije siesta hodina vecer plne namestie bastardov..
@5 ze motykou
ja mám radšej keď sama zorganizujem nejaký pochod s kamoškami v noci medzi bytovkami jop..tie sú lepšie