Mám otázku, resp. potrebujem radu. Včera v opitosti sa kamarátka stavila s kamarátom, že vypije 14 pív za 12 hodín. Holka má tak 48 kíl. Ako, pre boha, má tie piva piť aby to dala? Samozrejme podmienka je, že sa pri tom nesmie zgrcať.
pred tym by sa mala dobre najest, a aj napit vody. A potom by som asi odporucil zacat hned poriadne, ze neakych 5, 6 piv za ale 3 hodinky (ale tak, aby to zvladla samozrejme ) a posledne hodinky uz len udrziavat "hladinku" malo by sa to dat...
U mna za starych cias by to islo lahko, prvych 5 tak za 2 hodky v klidku, potom je uz clovek v naladicke, uz to ide lahsie a na striedacku pivko, zachod, pivko, zachod a wuala, inac rekord som mal tusim 12, za nejakych 6 hodin, ale nejako som to ani neplanoval...najdu sa iste aj vacsi rekorderi
pekne klobasku slaninku,chlieb so smalcom najprv nech zje a potom sa moze pustit do toho..
prve musi vypit od smadu na ex,to uz ma len 13 na 12hodin..to da..este jedna rada na cas..na wecko nech ide ak je to nutne lebo ak pojde raz,to uz bude chodit kazdu chvilu ..
na vecer ked dam 4 piva som rozbitá, ale tak príjemne. Ale nikdy nepijem viac ako 2 pivá vonku s kamarátmi, pretože ja sa nepotrebujem zhovaďovať na verejnosti
No, dobre my už to nejak snad vymyslíme, ale ja jej proste neverím.. @soraya no čo ti poviem si potvrdila ucast na evente? a neboj sa v utorok o 11:00 zacianme.. čiže ak to dá, tak Rasťo varí hned vtedy v noci
@11 bude sa to aj natacat neboj sa.. ved vam mozem postnut zmluvu
v pohode...sice ona je trochu ina muskulatura, ale ajtka si myslim ze sa to da zvadnut..normalne si rozpocitat cas na 1 pivo podla mna..hoci ja by som to asi dal za polovicny cas a potom by som sa vyrihal a isiel spat
za 12 hodin ? sak to je akoby aj pila malinovku ja by som asi ani opity s toho nebol za taky cas , mozno unaveny ale nic ine ...nepoviem nic kebyze za 2 hodiny to by sa najebala dost
@7 ja tiež nie som pivárka a dám 8 pív za necelé dve hoďky kľudne.. akože nie že by som sa snažila spraviť rekord, proste normálne keď som 2 hodiny v krčme
takže za 12 hodín 14? o__O veď to je totálne nič, 12 hodín je strašne veľa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
prve musi vypit od smadu na ex,to uz ma len 13 na 12hodin..to da..este jedna rada na cas..na wecko nech ide ak je to nutne lebo ak pojde raz,to uz bude chodit kazdu chvilu ..
aj ja si prosim vysledok a fotku.
kde sa bude konat akcia?
Tu neni problém v tom alkohole, ale skôr v množstve tekutiny, ale 12 hodín je dosť času.
aj ja sa ch
@11 bude sa to aj natacat neboj sa.. ved vam mozem postnut zmluvu
btw si sa nechválila, že si šrobárčanka!
nekurim, ale idem, kde si ťa mám vyzdvihnúť?
Už keď sa na to dala
14 tých 5litorových súdkov? keď je to akože tak strašne "veľa"?
Každopádne, držím jej palce
(nie že by som pila pivo
takže za 12 hodín 14? o__O veď to je totálne nič, 12 hodín je strašne veľa..
14 piv sa da dat za vecer, skor je problem, ze fakt po tom 4-5 uz je na kazde 1 pivo 1-2x wc