Mám napísať článok o hre (podľa výberu), vhodnú a aj populárnu pre vek 14 a menej.
Angry birdz,
Minecraft,
Sims.
A tam skončil môj prehľad, preto ak niekto pôjde okolo a vie/spĺňa vekový limit, nech napíše, čo hrá - alebo hrávajú jeho mladší súrodenci ale
môj brat má 15, ale v podstate aj ked mal 14 hraval to isté... Team Fortress 2, Gerry's mod, Need for speed, Eurotrack simulator, Saints row 3, Minecraft... no na dalšie si nepsomeniem snad ale pomôže aspon toto
moj bratranec hrava lolko, isty cas mc, nhl, simulator traktorov ci farmy ci co to je (chodi s kombajnom po poli etc), simulator kamionov, autobusov. a trocha hral wowko.
Pre vek 14 rokov ma napadajú napríklad také Zoo Tycoon, Tropico, Theme Hospital, Harry Potter hry... (mňa to baví aj doteraz , to je také neškodné alebo Prince of Persia - Sands of time!
ale, ja som v 14-tich milovala najviac Devil May Cry a Prince of Persia Warrior Within, i keď to asi nie je vhodný výber, nakoľko je to od 18/16 rokov
Nehrám veľmi hry a ešte spadám do kategórie 14 a mladší: D
Náhoda? Nemyslím si
Okej,sem tam si zahrám na tablete niečo, ale väčšinou tu čítam tie skvelé "birdzácke" fóra
Práve Tropico je jedna z hier čo najviac docení dospelý človek. Je tam množstvo vtipov ktoré sú založené na znalosti ekonomiky a politiky. 14-roční takými vedomosťami zväčša nezvyknú disponovať
Zároveň to ale decku nebráni v tom, aby si tú hru plnohodnotne užilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale ak sa niekedy fakt nudím a nemám čo robiť tak dota/hots
Ja som to isty cas hral, dal som skoro legendu
Nemam na to teraz uz cas
ale, ja som v 14-tich milovala najviac Devil May Cry a Prince of Persia Warrior Within, i keď to asi nie je vhodný výber, nakoľko je to od 18/16 rokov
a aj adventura Horké Léto, na to mám tiež super spomienky
Náhoda? Nemyslím si
Okej,sem tam si zahrám na tablete niečo, ale väčšinou tu čítam tie skvelé "birdzácke" fóra
teda v tom veku aspoň ja som mal podobné záujmy
tak čo čakáš od freečka lel
Zároveň to ale decku nebráni v tom, aby si tú hru plnohodnotne užilo