zaléží aj na tom v akom prostredí sú...poznam to..napríklad ked maju kamaratov takych z nižších ročníkov a spavaju sa detsky tak si na to zvykne aaa správa sa aj ona tak...ak naopak fajčia piju aa tak tak potom sa pridá k ním..ale su aj take čo maju silnu vôľu správať sa tak ako by sa mali
@tesfaye 14r moze mat pohlavny styk len s chalanom do 14r, 15r baba moze mat styk s chalanom DO 18r a potom 16r moze mat uz aj s 18r a viac... ale ten rozdiel nemoze byt viac ako 6r sa mi zda inak je to pedofilia
staci si nastudovat zakony slovenskej republiky.. su dost blbe v tomto...
nič špeciálne... beriem ich ako normálne osoby na tomto svete, mne rovnocenné a tým to hasne. neviem fakt, prečo takáto diskusia, ak ťa niekto za to ponižuje, pošli ho do prdele.
trosku blba tema nie...aj ja mam 14 a o chvilku 15...a podla mna je každemu jedno kolko mam rokov...ved ked ma niekto chce poznať..alebo som mu sympaticka a chce sa so mnou baviť tak mu je jedno či mam 10, 14 ale 20 rokov...
ticho ja mam za chvilu 16 ale to je podla mna uplne nepodstatne . Ja na to dievca zacnem mat nazor az ked ju spoznam. Vseobecny nazor mam iba pri fetakov jebacov atd ze v hlave maju iba tu travu co sa kotula osamotena v pusti, no o 14-15 rocnych dievcat sa to neda povedat kazdy ma osobitny r ozum alebo ako to povedat toto moj nazor
To že by mali byť šťastné už len kvôli tomu že sa toho dožili a môžu niečo pekné prežiť, pretože niektorý nemajú to šťastie a zomierajú už buď ako malý alebo aj pri narodení.
to fakt zaleži natej babe a nie na veku a poto ešte na partii abo kamošoch a ich veku thak ked sa fakt bavia s mladšimy thak sa spravaju jak male deti a ked sa bavia zo staršimi a takymi čo piju a fajčia tak stym začnu počase aj oni a jak nie maju fakt silnu volu abo hehe brutalne prisnych rodičoch =P .... stou partiou mam ten druhy priklad všedci su odomka o aspom 2 roky starši ale uplne v pohode si rozumieme ....a neznašam ked nekto sudi podla veku a tu osobu nepozna ou nejaka 13-14 ročna trapka hmm to je blbe
@14 ty si odborník na mentalitu 14ročných dievčat keď si dovoľuješ povedať, že žiadne 14 ročné dievča nieje inteligentné? Myslím že tvoj diskusný príspevok veľmi pekne vykresľuje tvoj intelekt. myslím, že to , či je niekto inteligentný alebo nie, nezáleží od veku. To by si mal ako 17-ročný chalan vedieť nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
...skôr sa mi zdá blbé, ak podla veku odsudzujete ľudí...
nezáleží na veku...aj 20-tka sa niekedy správa ako decko...
sakra pod akým zákonom?
pravdaze su aj vynimky,ale tych je velmi malo
@lilushka19 este mi povedz ze to tak nie je
@tenario A čo je na tejto diskusii také super ? =D=D
staci si nastudovat zakony slovenskej republiky.. su dost blbe v tomto...
@frez chce vediet nazor... ludi na...
mna vcera zaujimalo s pedallom ci su pre zeny pritazlivejsi BI alebo hetero chalani
no super taketo ankety ....ze mas o rok viac a co? svet sa nezruti kvoli tebe
@amrafel vedela som,ze sa zapojis!na teba to uplne sedi!debil...
Pointa???