janiiiikkk, teda vlasne domuliatko (vsetky tvoje diskusie a aj mail nasvedcuje k tomu ze si baba) myslim si ze pokial nemas 150kg tak si partnera v pohode najdes
@Janiiiikkk preco si zalozil..a pardon ZALOZILA tuto anketu » www.birdz.sk/forum/ma-u-teba... ..lebo ty sama si to dievca s nadvahou ..koho chces ojebat? takychto ludi milujem "ze moja kamaratka ma nadvahu" "moja kamaratka je tehotna" picoviny
@ooooo hold holka ma krute komplexy z toho ze ma nadvahu sak sa pozri na jej zalozene diskusie kazda druha je o obezite (hm ale ak je ten jej mail na pokec pravy tak je nahodou v tvari celkom pekna )
@zahi ale vies ako ..je tu v anonymite tak preco rovno nepovie ze ide o nu? a ty vole ved 174cm 70kg ?toto ze je kurva nadvaha? ved moja vaha od vysky je tiez len 5 cisiel a v ziadnom pripade nemam obezitu..sice ja som kedysi cvicil ..ale aj tak
mne sa páči, že si to hodila do autobusov, lietadiel a ktoviečoho ešte ... ak sa tvoja kamarátka na to rozmermi podobá, tak chápem ... ... inak to je ... milé
Ja v tom nevidim absolutne ziaden problem tak neviem co riesis. Moze mat vacsie a tazsie kosti takze tlsta by nemusi, ak to tak nie je tak je trocha pri sebe urcite, proste bez foto tazko povedat ale cisto podla vysky a vahy to nie je nijak hrozne.
Pokiaľ viem, tak by to stále malo byť zaradené medzi normálnou, priemernou váhou. A každý vyzerá inak, to záleží od typu postavy. Jeden chalan mi raz vravel, že jemu sa páčia také, okolo 170 cm a 70 kíl.
Buď rád (alebo rada, ak to náhodou nie si ty a skrývaš sa za chalanský nick, lebo to tak nie , že si nevidel moju spolužiačku. Tá má proporcie doslova ako Homer Simpson. (blee)
jasne ze by som si vedel predstavit chodit s takou babou. no podla tych mier urcite nebude ziadna vizla. ale zrejme nebude ani moc tucna. moja kamoska meria 169 a vazi 69. a ma priemernu postavu. nie je tucna ale ani chuda. takze v pohode. ale je to dost individualne. keby si mal dve baby co rovnako meraju aj vazia tak urcite by neboli rovnako chude respektive tucne. vies lebo zalezi aj na tom ktora ma ake kozy jedna by mohla mat trebars jednotky ale ta druha aj svorky. no a aj kozy nieco vazia teraz uz vazne. samozrejme ze aj tie prsia nieco spravia na tej vahe ked su velke ale ide aj o mnozstvo podkozneho tuku. ak ma jedna baba viac tuku tak je plnsia ako ta ktora ho ma menej lebo tuk je lahsi ako svaly a tym padom ho musi byt viac takze ta baba vyzera tucnejsie. samozrejme beriem do uvahy baby ktore rovnako vazia aj meraju. takze asi tak.....
caw,, mne sice vravia ze som vychudnuta, ale potom si aj ty. a okrem toho aj ja som mala podobne problemy s ktorimi som sa trapila velmi dlho. no teraz viem ze ten cas bol zbitocny. niasi nadpriemer to urcite a vahu mas uzasnu ani velku ani malu a typnem si ze podla vysky a m si pekna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ešte keby o mne niekto fórum založil... Veľmi sa mu poďakujem.
Svaly vážia viac ako tuk, každý ma inú hustotu kostí...
..lebo ty sama si to dievca s nadvahou ..koho chces ojebat? takychto ludi milujem "ze moja kamaratka ma nadvahu" "moja kamaratka je tehotna" picoviny
veď takéto abnormálne diskusie
ale aj keby ma zaujala niečím špecifickým v povahe
Načo tu niekto píše váhu a hmotnosť kamošky...?
I don"t get it.
Ak máš problémy so svojou postavou a nepáči sa ti, tak niečo preto rob !
Buď rád (alebo rada, ak to náhodou nie si ty a skrývaš sa za chalanský nick, lebo to tak nie , že si nevidel moju spolužiačku. Tá má proporcie doslova ako Homer Simpson. (blee)
A keď už sme pri kktinách, nevíte, či je dneska večer dačo dobré v telke??